03-09-2015, 04:55 AM
(01-09-2015, 04:51 PM)amircoder نوشته: سلام
بنده جزوه سایت رو خوندم ولی باز چندتا سوال تو ذهنم باقی مونده که ممون میشم دوستان خیلی کامل برام توضیح بدند
بنده دانشجو ترم 5 ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهرانم و درسام تموم شده و تزم مونده مقاله ندارم تزم هم موضوع معمولی داره و...
برای اپلای مخصوصا امریکا حتما اول باید لیسانس رو ازاد کرده باشم و ببرم ترجمه رسمی با مهر و .. و اسکن اون رو بفرستم برای فرم ثبت نام دانشگاه مقصد؟ چون روزانه بودم باید هزینه ش رو کامل بدم ضمنا سربازی هم نرفتم؟ اصلا مطمئن نیستم ریز نمره و مدارم رسمی بهم بدن؟! برای آلمان چطور هست یا کانادا یا استرالیا؟
اگر ریز نمره دستی هم امکان داره باید به چه صورتی باشه؟
و دیگر اینکه تافل بنده November هست و تا جوابش بیاد فرصتی برای اپلای میمونه؟!
ممنون
در مورد سوال آخر بله میرسین اگر بقیه مدارکتون آماده باشه. دانشگاه های کانادا و آمریکا ددلاینش معمولا ۱ یا ۱۵ دسامبر هست یا ۱ یا ۱۵ ژانویه یا ۱ فبریه. دیگه خودتون بررسی کنید ببینید کجاها میخواین بفرستین و میرسین یا نه.
در مورد اپلای شما مدرک رو نمیخواین ریزنمره میخواین فقط البته ریز نمره انگلیسی. اگر دانشگاه ریزنمره انگلیسی میده که چه بهتر. اگر نمیده همون فارسی ای که میده بگیرین و بدین براتون ترجمه کنین بعد ترجمه رو آپلود کنید یا اگه دانشگاه گفته ارسال که ارسال کنید تو پاکت.
سربازی هم باز موردی نداره. برای اپلای که شکلی نیست اما بعدا برای ویزا و خروج از کشور مورد داره که باز نامه پذیرش رو ارایه میدین وثیقه و ادامه داستان ها! بهتون معافیت تحصیلی میدن با همون هر کشوری میتونین برین مادامی که دانشجویین.
فکر کنم من قبلا این پست رو جواب دادم. به هر حال دوباره نوشتم!