17-05-2012, 08:25 PM
تو تهران توی مرکز پاستور اون خانوم از من پرسید که ساله ۸۳ فلان واکسنو زدی؟ منم اگه میگفتم نه میگفت که اول باید اولی رو بزنی بعدش دومیو منم ۳-۴ روز بعدش باید میومدم آمریکا لذا اصلا حالو حوصله درد سر نداشتمو بهش گفتم که آره زدم، اونم ورداشت دوز دومو بهم زد که فک کنم قوی تر بود! بعدش بهم گفتش که باید ۲۰ دقیقه بشینی بعدش بری،
منم نشستمو ۱ ذره با ۲ تا بچه بازی کردمو که یواش یواش حس کردم ۱ چیزیم داره میشه!
شاید باورتون نشه اما ۱ هوو فقط شنیدم که ۱ کی از پرستار داد زد گفت آقای دکتر! بعدش ۱ هوو دیدم ۱ کی پاهامو گرفته بالا و کلی آدم دورو برام جم شدند. نفهمیدم کی افتادم زمین! خلاصه نزدیک بود به ملکوت علا برم. ۲۰-۳ ساعت اونجا نگرم داشتند بعدش گفتند که برو.
حتما همه واکسناتون رو ایران بزنید! اینجا حداقل ۷۵ دلار برای هر واکسن میگیرند که شامل حال بیمه دانشجویی شما قبل از ثبت نام نمیشه! نکته بعدی اینه که هرچی ازتون پرسیدند راستشو بگید!
منم نشستمو ۱ ذره با ۲ تا بچه بازی کردمو که یواش یواش حس کردم ۱ چیزیم داره میشه!
شاید باورتون نشه اما ۱ هوو فقط شنیدم که ۱ کی از پرستار داد زد گفت آقای دکتر! بعدش ۱ هوو دیدم ۱ کی پاهامو گرفته بالا و کلی آدم دورو برام جم شدند. نفهمیدم کی افتادم زمین! خلاصه نزدیک بود به ملکوت علا برم. ۲۰-۳ ساعت اونجا نگرم داشتند بعدش گفتند که برو.
حتما همه واکسناتون رو ایران بزنید! اینجا حداقل ۷۵ دلار برای هر واکسن میگیرند که شامل حال بیمه دانشجویی شما قبل از ثبت نام نمیشه! نکته بعدی اینه که هرچی ازتون پرسیدند راستشو بگید!