25-04-2016, 04:01 PM
(23-04-2016, 06:56 PM)HAMA نوشته: سلام دوستان. این تاپیک رو خوندم و یکچیزهایی رو فهمیدم. اگر به سوالات بنده جواب بدید ممنون میشم. من هفته ی آینده ارشد دارم. سنواتم تا 31/6/95 هست. طبق حرف نظام وظیفه تا 6 ماه هم فرصت دارم وضع خدمتن رو روشن کنم بدون اینکه غیبت بخورم. حالا با وجود بسیار خوب بودن زبانم و فرض اختصاص سه ماه تابستون برای آیلتس، نظراً امکان داره کارهای ترجمه ی مدارک و ودیعه ی خدمت و سفارت رو توی 6 ماه آینده انجام بدم بر فرض اینکه برای پاییز 2017 اپلای کنم. یعنی اگر توی 6 ماه مورد بحث من وثیقه 8 تومنی برای سه سال ارشد رو بذارم توی اون 5-6 ماه باقیمونده بر فرض پذیرش شدن مشکلی برام پیش نمیاد. واضح تر بگم میشه برای خودم زمان بخرم تا کامل کارهای پذیرش رو انجام بدم.؟؟در ضمن من با هزینه ی شخصی میرم و اگه ممکنه توی دو یا سه کشور تاپ اروپا دانشگاه های رایگان رو معرفی کنید. بسیار سپاس
دروود بر شما.
روی کاغذ شانس داری. اما روندش اون طور راحت نیست که در این مدت هم جواب بگیری و هم کارهای ویزا رو انجام بدی. بنابراین یه بازه 1 ساله برای خودت کنار بذار. ضمناً اکثر پذیرشها الان زمانش متوقف شده برای پاییز باید اقدام کنی. دانشگاههای فنلاند، نروژ و المان هنوز رایگان هستند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public