(25-12-2016, 11:29 PM)kourosh2016 نوشته: @Babak
@Torkan
درود
راستش من می خوام بعد از دکتری کامپیوتر در زمینه هوش مصنوعی حالا یه چند سالی در صنعت کسب تجربه بکنم یا پست داکت ، برگردم ایران بنظرتون موقعی که برگردم میشه توی زمینه هوش در ایران حساب کرد و یا هیئت علمی .
می دونم در ایران نیستید ولی در کل در کشور های در حال توسعه چه آینده ای پیش بینی میکنید در زمینه هوش ولی من فکر می کنم که هوش فقط در شرکتهی بزرگ مثل گوگل و آمازون و تسلا و مایکروسافت و ... که در امریکا و مخصوصا در کالیفرنیا هست و خواهد بود حالا ممکنه بعضی از کشور های ثروتمند هم یه سرمایه گذاری بکنند مثل آلمان و استرالیا و کانادا و... ولی کار چشمگیری نخواهد بود و کشورهای دیگه مثل ایران که هیییچچچ جز کاغذ و پیپر بازی و... چیزی از هوش نفهمیدند و فقط تدریس می کنند در دانشگاه که این هم اشباع شده یعنی رشته های مهندسی در ایران اشباع و بدرد نخور و خوار شده است در هر رشته و گرایش.به نظر شما در این شرایط چه باید نمود؟
نمیخوام بحث رو منحرف کنم و احتمالا پستهای مربوطه به تاپیک مربوطه منتقل بشن. من نظر خودم رو در این مورد میگم حالا فارغ از رشتتون. اگر قصد هییت علمی شدن در ایران رو دارید به نظر من درس خوندن در امریکا مزیت خیلی بزرگی محسوب نمیشه!متاسفانه شرایط ایران رو که بعضا پیگیری میکنیم کاملا واضحه که اولا از نظر صنعتی صنعت صنعت مونتاژه و تازه اونم اگر نخوابیده باشه. از نظر هییت علمی شدن کافیه وبلاگ دوستانی که در دانشگاههای به نسبت معتبر و حتی قوی درسشون رو تموم کردن و هنوز در ایران پا در هوان و یا به زور تونستندچند تا نامه برا هییت علمی شدن امضا کنن!! اونایی که کاراشون راحت پیشرفته یا بند پ قوی داشتن! یا قبلا کاملا از طرف دانشکده و استادشون هماهنگ شدن. نمونش رو چند نفر سراغ دارم ولی از گفتن اسامی معذورم ولی مطمینم یعنی خودشون هم صحه میزارن.
بازم تکرار میکنم این نظر شخصیه من هست. به قصد هییت علمی شدن در ایران، خروج از کشور و درس خوندن در امریکا خیلی کار عاقلانه ای به نظر نمیاد.
ترکان