09-12-2017, 10:08 PM
(09-12-2017, 04:56 PM)Sasainiran نوشته: سلام بنده متاسفانه با کم کاری خودم در دوره لیسانس معدل ۱۳.۵ در دانشگاه شاهد تهران کسب کردم ولی در مقطع فوق لیسانس در گرایش کنترل با معدل ۱۷.۳ فارغ التحصیل شدم . و دارای دو مقاله ایندکس در موضوع میکرو گرید ها و دو کنفرانسی در این موضوع دارم . ایا باتوجه به سخت گیری دانشگاه های ایالات متحده برای معدل (شنیده ام معدل بالای ۱۴ یا ۱۵ می خواهند.) شانسی برای گرفتن فاند و پوزیشن دکترا دارم تاثیر معدل دوره کارشناسی برای اپلای دکترا در امریکا چگونه است ایا به رنک دانشگاه مربوط است یا کل دانشگاه ها معدل زیر ۱۵ را قبول نمی کنند?از نظر مدرک gre و ... مشکلی ندارم .از عزیزان خواهشمندم راهنمایی بفرمایند .
سلام
حداقل معدل اعلام شده در درصد قابل توجهی از دانشگاههای آمریکا 15 است و دانشگاههای برتر دارای حداقل معدل بالاتری هستند، اما در نظر داشته باشید که تمام دانشگاه های آمریکا شرط حداقل معدل را ندارند، پس به دنبال آن ها باشید.
GRE تمام موضوع مورد بحث در ارتباط با اپلای در آمریکا است، چگونه با آن مشکلی ندارید؟
نمره بالای 320 در این آزمون میتواند به طرز قابل توجهی اپلای شما را راحت کند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید