06-10-2012, 03:06 PM
(06-10-2012, 02:24 PM)abolfazlbabaie نوشته: با سلام خدمت دوستاندروود بر شما.
من در دوره کارشناسی در گرایش الکترونیک درس خواندم و در دوره ارشد در حال حاضر دانشجوی الکترونیک دوره ارشد از یکی از ذانشگاه های تهران در دوره روزانه هستم
استاد راهنمام رو در گرایش الکترونیک قدرت انتخاب کردم و قراره در زمینه اینورتر های چند سطحی کار کنم.
الان من باید درسای الکترونیکی رو پاس کنم و پروژمم الکترونیک قدرت بدم.
اوضاع پذیرش واسه من در دوره دکترا در گرایش الکترونیک قدرت در کشورهای آمریکا و کانادا و انگلیس و آلمان و استرلیا چطور میشه؟
آیا به من در زمینه های مثل smart grid و drive و power electronic و renewable energy بهم میدن؟
چه مشکلاتی واسم بابت پذیرش به وجود میاد؟
من گفتم با این کار هم تو power electronic شانس داشته باشم و هم تو electronnic.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
من یه چند سالی است که از برق فاصله گرفته ام. اما فکرکنم در گرایش الکترونیک قدرت میتونی در زمینه تحقیقاتی روی انرژی های نو کار کنی. حداقل در اروپا میدونم ک آلمان و دانمارک و هلند خیلی دارند روی این زمینه کار می کنند. در این خصوص مشکلی نیست. اما نمیدونم اطلاع دارید یا خیر که اخیراً دولت امریکا برای دانشجویان ایرانی که بخواهند در زمینه انرژی و هسته ای اقدام کنند محدودیت های در روادید صادر کرده و موجب شده امسال تعدادی از فرهیختگان عزیز جا بمانند. شما هم ناامید نباشید اقدام کنید ولی با اساتید در این خصوص مکاتبه داشته باشید.
ازاد اندیش باشید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public