22-11-2014, 01:44 AM
(21-11-2014, 04:36 PM)'hosseinsl' نوشته: سلام دوستان من کارشناسی الکترونیک دارم و برای انتخاب گرایش ارشدم (برنامه ریزی برای مطالعه) بین قدرت و مخابرات تردید دارم از این جهت که وضعیت ادامه تحصیل و فاند تو کدوم گرایش بهتره و یا اینکه بازار کار کشور در صنایع و نیاز هیئت علمی تو این گرایش ها چطوره لطفا در این خصوص راهنمایی کنید.
با تشکر از همه شما.
در مورد ادامه تحصیل و فاند تو خارج از ایران، و تعداد موقعیتهایی که وجود داره، مخابرات وضعیت بهتری داره، بطور معمول لیست استادهای دانشگاههای خارج از ایران رو که ببینین، تعداد استادهای با زمینه کار مخابرات خیلی بیشتره، و البته تو ایران و بازار کار ایران زیاد اینطور نیست و قدرت هم موقعیت خوبی داره، در مورد نیاز هیئت علمی داخل کشور، من تفاوت چشمگیری نمیبینم. ولی به هر حال، اگه به یه زمینه علاقه بیشتری دارین، همون رو انتخاب کنید، تو هرکدوم از این دوتا گرایش که درس بخونید و وقت و انرژی بذارین و خوب کار کنید، مشکلی برای گرفتن پذیرش و پیدا کردن کار نخواهید داشت، با اینکه تعداد موقعیت های مخابرات برای پذیرش بیشتره، مطمئنن شانس کسی که قدرت رو با علاقه انتخاب کرده و خوب کار کرده، خیلی بیشتره نسبت به کسی که مخابرات رو بدون علاقه و در حد متوسط تموم کرده.
موفق باشین
موفق باشین