02-10-2015, 03:08 PM
(02-10-2015, 02:27 PM)haghighat نوشته: با سلام خدمت دوستان و سپاس از اطلاعات مفید شما
من تمام صفحات این وبلاگ را مطالعه کردم ولی پاسخ سوالم را نیافتم. لطفا راهنمایی نمایید. ( عجله دارم، ممنون )
من لیسانس الکترونیک دارم . 5 سال سابقه کار درزمینه های مخابراتی و شبکه های کامپیوتری دارم ( نه خیلی تخصصی ) .
قصد دارم ارشد بخونم. هدفم گرفتن فاند برای دکترا از کشورهای خارجی خوب است (آمریکا ، کانادا، استرالیا، اروپا ) .
با توجه به شانس گرفتن فاند برای دکترا و بازار کار خارج از کشور ، ارشد در ایران را چه گرایشی بخونم ؟
بعض ها میگن مخابرات خیلی خوبه. بعضی ها میگن پردازش تصویر الکترونیک . بعضی ها میگن انرژی های نو (الکترونیک قدرت، سیستم های قدرت )
ارشد در ایران چی بخونم ؟
من لیسانس الکترونیک دارم. میخوام در ایران ارشد بخونم. برای اینکه بتونم پایان نامه ارشدم رو در ارتباط با انرژیهای تجدیدپذیر خصوصا انرژی بادی تهیه کنم. ارشد باید الکترونیک بخونم یا قدرت ؟
سوال اصلی من اینه که جایگاه الکترونیک در پروژه های انرژیهای نو کجاست ؟ مثلا برای همچین پروژه هایی اگر بخوان دانشجوی دکترا بگیرن . مکانیک ، شیمی ، برق قدرت و.... رو میگیرن. آیا رشته الکترونیک هم برای این پروژه ها میگیرن یا نه ؟
درود
دوست عزیز انرژی ها نو زیر شاخه قدرت هستش
جرء دروسی هست که اختیاری هستش در ارشد گرایش قدرت
تلفیق اون با الکترونیک قدرت 1 و 2 و همچنین روش های نوین کنترل مبدل های الکترونیک فدرت
80% بازار کار امروز مربوط به الکترونیک فدرت و تلفیقش با انرژی های نو هستش
اگه از الکترونیک بخوای تغییر گرایش بدی باید ماشین 3 بررسی 2 و الکترونیک صتعتی و در بعضا جاها هم عایق فشار قوی رو پاس کنی
موفق باشی
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید