13-02-2018, 05:22 PM
(13-02-2018, 08:59 AM)آرمین کیانتاج نوشته: با سلام، من ایران هستم و قصد مهاجرت دارم به کانادا از طریق پناهندگی، 32 سالم هست، کارشناس ارشد در رشته معماری دارم و الان 8 سال سابقه تدریس در دانشگاه رو دارم و کارمند دولت در همین رشته هستم، همسرم هم فوق لیسانس در همین رشته داره، به نظرتون اونجا چه اتفاقی برام میافته، امکانش هست بعد از اینکه زبانم خوب بشه بتونم توی رشته خودم کار پیدا کنم؟ بیشتر میخوام بدونم چه اتفاقاتی پیش رو دارم، ممنون میشم اگر کسی خبر داره بهم توضیح بده..
@M1KE
سلام
این موضوع که برای شرکتی کار کنید کاملا امکان پذیر است اما باید علم و/یا تجربه کافی داشته باشید. اما این موضوع که بخواهید شرکت خود را داشته باشید را بی اطلاع هستم.
به محض ورود به کانادا اگر به زبان انگلیسی تسلط دارید و ایالتی که وارد آن شده اید دارای زبان رسمی انگلیسی است، وارد وب سایت های کاریابی شوید و به دنبال کار بگردید و اگر شرایط مناسبی داشت، اپلای کنید و برای مصاحبه وقت بگیرید و اگر شما را قبول کنند که استخدام خواهید شد. به نظر من حتی اگر حقوق آن بسیار پایین بود و یا اصلا حقوقی در کار نبود صرف تجربه و سابقه کار در آن شرکت کار کنید هرچند این موضوع زمانی اتفاق میافتد که شما نیاز مالی نداشته باشید و اینکه شما تجربه زیادی دارید، امیدوارم به زودی شغل مورد نظر خود را بیابید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید