04-06-2016, 11:30 AM
(04-06-2016, 02:44 AM)ali agha نوشته: دوستان سلام
با تشکر از راهنمایی همگی عزیزانی که وقت میزارن و تجربیاتشون رو جهت راهنمایی دیگر دوستان به اشتراک میزارن.
بعد از 82 روز از تاریخ مصاحبه و طی شدن پروسه چک خدارو شکر جواب مثبت برای ویزای من اومد و پاسپورت رو ارسال کردم.
گفتم جهت اطلاع دوستان که بدونن گاهی پروسه انتظار به سه ماه و بیشتر هم میرسه.
.
علی
پروسه AP از پارسال به طور معمول بیش 4 ماه طول می کشه ولی کمترم شده مثل مورد شما. در کل دوستان باید صبر کنن، ریجکتی ها بیشتر نشده تا جاییکه من مطلعم. بهتره بجای استرس همه رو انگلیسی و درساشون کار کنن
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم