سایمون جان، دوستان دچار re-clearance نشدند (چون re-clearance معمولا زمانی است که شما ویزاتون صادر شده باشه ولی در مدت زمان لازم برای پیکاپ، مراجعه نکنید) دوستان re interview شدند (یعنی جهت تکمیل اطلاعات، دوباره به مصاحبه دعوت شدند) البته تعداد زیادی از این دوستان رشته Material Science بودند (مثل یکی از همسفرهای من) و تعدادی از دوستان هم رشته های مکانیک، برق و فیزیک. بنابراین بنظرم نمیشه قانون کلی در این مورد صادر کرد! ضمن اینکه با مقایسه با سایر سفارت ها (به ویژه دبی با اون وضعیت نامبهم کلیر کردنش!)، بنظرم همچنان عشق آباد میتونه یکی از گزینه ها باشه. البته من رو، بنظرم با توجه به رشته تحصیلی ام دیر کلیر کرد! ولی این اواخر دوستان رو با توجه به تاریخ درج شده در I-20 کلیر میکرد که باز هم جای امیدواری داره.
به طور کلی، حتی زمانی که به گفته خیلی از دوستان، عشق آباد زیر 30 روز کلیر میکرد، مواردی با دوره های انتظار زیاد (بین 100 تا 142 روز و حتی یک مورد 245 روز) هم وجود داشت. از اونجا که عملا فرآیند کلیرنس، فرآیند مبهمی است (حداقل برای ما، به عنوان متقاضیان ویزا) نمیشه یک نسخه کلی در این مورد پیچید.
به امید پایان انتظار زودهنگام همه دوستان منتظر
به طور کلی، حتی زمانی که به گفته خیلی از دوستان، عشق آباد زیر 30 روز کلیر میکرد، مواردی با دوره های انتظار زیاد (بین 100 تا 142 روز و حتی یک مورد 245 روز) هم وجود داشت. از اونجا که عملا فرآیند کلیرنس، فرآیند مبهمی است (حداقل برای ما، به عنوان متقاضیان ویزا) نمیشه یک نسخه کلی در این مورد پیچید.
به امید پایان انتظار زودهنگام همه دوستان منتظر
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.