02-03-2016, 02:15 AM
(29-02-2016, 05:02 PM)ghazalakkh نوشته: سلام دوستان من با آقای فرانسوی ازدواج کردم در ایران و بعدش هم ازدواجمون تو سفارت فرانسه در تهران ثبت شد. دیروز نوبت ویزا داشتم. تمام مدارکو هم بر اساس اون پی دی افی که مسیول ثبت ازدواج در سفارت فرانسه برامون فرستاده بودن پر کردیم و کامل کردیم. اما وقتی مدارکو مسیول ویزا ازم گرفتن گفتن گواهی محل سکونت همسرو ندارم! من براشون توضیح دادم که تو پی دی افی که سفارت واسه ما ایمیل کرد هیچ اشاره ای نشده بود به این گواهی و توضیح دادم که همه مدارکی رو که من همراهم هست رو خود خانومی که پرونده ما دستشون بود بهم دادن و تنها چیزی که بهم گفتن بیارم عکسو پاسپورت و چند فرم پر شده بود! چند بار تاکید کردم که ما واسه ثبت ازدواج تو سفارت گواهی محل سکونت شوهرمو به سفارت داده بودیم پس گواهی ما آماده بوده و اگر اشاره ای شده بود حتما میاوردم! مسیول پرونده دیگه گیر ندتر د توضیحاتمو شنید و بهم گفت خب آدرس همسرتو بده و بعد رو پرونده نگاه کرد و دید ادرسو ازم پرسید فرما رو خودش پر کرده گفتم آره
به نظر شما ویزای من بدلیل ناقص بودن مدارک رد میشه؟
لطفا اگه کسی تجربه داره توضیح بده من خیلی استرس دارم
درود بر شما
همه اینها به نظر بررسی کننده بستگی دارد اما بعید میدانم مشکلی باشد. معمولا جو سفارت ها به گونه ای است که آدم چنین برداشت هایی میکند و کمی استرس میگیرد. شما دارید مراحل قانونی را طی میکنید و ازدواج قانونی هم داشته اید و عملا دیر یا زود اقامت خواهید گرفت، پس برای یک مدرک ساده و مسائلی مثل این مشکلی نخواهید داشت.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ