31-05-2014, 01:45 AM
(31-05-2014, 01:39 AM)'sadi76' نوشته:ممنون از پاسختون.فقط بنظرتون با توجه به اینکه اولین برنامه ی من توهلند هستش، یعنی در واقع برنامه ی ورود من به ناحیه ی شینگن از طریق کشور هلند هست و چون شنیدم سفارت آلمان خیلی سختگیرانه ویزا میده (خصوصا برای summer courses-شنیدم سال گذشته اصلا به اینجور case ها ویزا نمیداده) ، اگه از طریق سفارت هلند برای ویزا اقدام کنم چقد احتمال اینکه پاسخ مثبت بگیرم هست؟ (علیرغم مدت زمان اقامت بیشتر در آلمان و داشتن scholarship از ِDAAD)
در همان تاپیکهایی که لینک دادم عرض شده بود.
کلا گرفتن ویزای شنگن به شدت به وضعیت شما (سابقه کار، درآمد، دارایی ها مثل خانه و ملک و ...، ویزاهای قبلی و غیره) بستگی دارد. ممکن است برای همین موضوع یک نفر که شرایط مناسبی دارد (سابقه کار زیاد، درآمد خوب و ...) به راحتی ویزا بگیرد و فرد دیگری که این شرایط را ندارد نگیرد، در حالی که هر دو برای یک هدف اقدام کرده اند.
کلا گرفتن ویزای شنگن به شدت به وضعیت شما (سابقه کار، درآمد، دارایی ها مثل خانه و ملک و ...، ویزاهای قبلی و غیره) بستگی دارد. ممکن است برای همین موضوع یک نفر که شرایط مناسبی دارد (سابقه کار زیاد، درآمد خوب و ...) به راحتی ویزا بگیرد و فرد دیگری که این شرایط را ندارد نگیرد، در حالی که هر دو برای یک هدف اقدام کرده اند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ