01-02-2012, 05:03 AM
University of Bonn
Part 11
Part 11
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
ویدئو کلیپ های مربوط به دانشگاههای آلمان
|
03-02-2012, 01:38 AM
(02-02-2012, 11:49 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام آقامحسن من نتونستم این فایلهارو دانلود کنم..اونها مشکل ندارن؟من هم چک کردم مشکلی نداره.... فک کنم مشکل شما این بوده که همش رو دانلود نکردید! اگه میخاید یه فایل زیپ شده باز بشه باید همه ی پارت هاش رو دانلود کنید بعد آنزیپش کنید!! امیدوارم کار کنه براتون... راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
03-02-2012, 04:37 AM
حرف شاهین درسته.
تا الان دو کلیپ هست که بصورت فایل های زیپ حدود 500 کیلوبایتی (حداکثر مجاز برای فروم) تقسیم شدن. بعنوان مثال برای unzip کردن کلیپ اول باید فایل های Folge_1_Ankunft.part01.rar تا Folge_2_Stud-Sekr.part25.rar رو با هم دانلود کنید بعد unzip کنید. احتمالا مشکلتون همین بوده. چون موقعی که من چک کردم برخی فایل ها هنوز دانلود نشده بودن توسط کاربران. (بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
03-02-2012, 03:33 PM
سلام آره مشکل همون بود که رفع شد ،ولی ظاهرا شما طبق قوانین فروم مجبور شدید انقد حجم پارت هارو کم درنظر بگیرید..که اگه علتش اینه فکر کنم بهتره حجم مجاز برا پارتها بیشتر بشه که سریعتر بشه دانلود کرد...در واقع سود پارت بندی اینه که حجم میانه برا هر پارت درنظر گرفته بشه نه خیلی کم مثل الان.
سپاس
05-02-2012, 01:23 AM
دوست من!
این به خاطر اینه که این فایل ها قابل دانلود برای همه باشه... حتی اون هایی که اینترنت کم سرعت دارن.. متاسفانه با وضع اینترنت موجود راهی بهتر از این نیست... راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
16-03-2013, 11:59 PM
نمیدونم این ویدیو مرتبط حساب میشه یا نه ولی خب اگه نبود مدیران عزیز زحمت پاک کردن پست رو بکشند، ممنون.
ویدیویی از شهر Jena https://www.youtube.com/watch?v=E8Q-TzGOL68 |
|