01-08-2015, 09:48 AM
میشه در مورد این ویزا توضیح بدهید ؟ به چه صورت هست؟
ویزای تحصیلی اتریش
|
26-11-2015, 11:33 AM
سلا م دوستان
یه سوال ,برادر من از دانشگاه تئو پذیرش شده فقط اینکه من هر چی سرچ کردم برای گرفتن وقت سفارت برای ویزا گفتند باید ایمیل بزنیم .ما هم ایمیل زدیم اما سفارت جوابی نداده.کسی میدونه چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟ یا راه دیگه ای هست که بشه وقت گرفت؟ تشکر
26-11-2015, 05:53 PM
(26-11-2015, 11:33 AM)mary768 نوشته: سلا م دوستان شما نباید ایمیل بزنی باید اول از سفارت وقت الکترونیکی بگیرید (اینجا) سپس منتظر تایید باشی و مدارک رو جمع اوری کنی و تحویل بدی. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
28-11-2015, 03:33 PM
(26-11-2015, 05:53 PM)Shihan نوشته: شما نباید ایمیل بزنی باید اول از سفارت وقت الکترونیکی بگیرید (اینجا) سپس منتظر تایید باشی و مدارک رو جمع اوری کنی و تحویل بدی. مرسییی از راهنماییتون من سایتو باز کردم تو قسمت مشخصات فردی گزینه No. EVE چیه؟؟؟؟ من متوجه نشدم
28-11-2015, 04:08 PM
این لینک که شما دادید برای کسانی که دعوتنامه از اتریش دارند ولی برای وقت گرفتن برای ویزای دانشجویی همون ایمیل سفارته teheran-ob(at)bmeia.gv.at است ولی نمیدونم چرا جوااب نمیدن !!!! یکی از دوستان میگفت که دیگه با این روش وقت نمییدن .کسی اطلاعی داره؟ ممنون میشم کمکم کنید.
(28-11-2015, 04:08 PM)mary768 نوشته: این لینک که شما دادید برای کسانی که دعوتنامه از اتریش دارند ولی برای وقت گرفتن برای ویزای دانشجویی همون ایمیل سفارته teheran-ob(at)bmeia.gv.at است ولی نمیدونم چرا جوااب نمیدن !!!! یکی از دوستان میگفت که دیگه با این روش وقت نمییدن .کسی اطلاعی داره؟ ممنون میشم کمکم کنید. بله. من متاسفانه از اخرین بروز رسانی سفارت باخبر نبودم اما الان که بررسی کردم شما هم میتونی با ایمیل و تلفن تماس بگیرید و درخواست وقت کنید که در حال حاضر تنها راه گرفتن وقت همینه. و ادرس تلفن در سایت هم هست. Assu.MEMARZADEH@bmeia.gv.at Shadi.SAMADI@bmeia.gv.at Elaheh.SAADIAN@bmeia.gv.at " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
06-12-2015, 04:58 PM
سلام بچه ها من 21/10/2015(29مهر94)مدارک مربوط به ویزا رو به سفارت اتریش دادم و ازونجایی که شنیدم دو تا سه هفته طول میکشه مدارک بره ma35 من از26نوامبر(5آذر94) تا الان5تا ایمیل برای پیگیری طبق همون فرمتی که بچه ها گذاشته بودندهم به زبان آلمانی هم به انگلیسی بهma35زدم ولی هنوزجوابی نگرفتم.به هرایمیلی که اینجادیدم12-ref@ma35.wien.gv.at و 30-ref@ma35.wien.gv.atوservice@ma35.wien.gv.at ایمیل زدم .به نظرتون مشکلی هست که جوابمونمیدن من خیلی نگرانم شما میدونید کاردیگه ای برای پیگیری یا ایمیل دیگه ای هست؟ کسی هست راهنماییم کنه؟
06-12-2015, 09:55 PM
(06-12-2015, 04:58 PM)pary1 نوشته: سلام بچه ها من 21/10/2015(29مهر94)مدارک مربوط به ویزا رو به سفارت اتریش دادم و ازونجایی که شنیدم دو تا سه هفته طول میکشه مدارک بره ma35 من از26نوامبر(5آذر94) تا الان5تا ایمیل برای پیگیری طبق همون فرمتی که بچه ها گذاشته بودندهم به زبان آلمانی هم به انگلیسی بهma35زدم ولی هنوزجوابی نگرفتم.به هرایمیلی که اینجادیدم12-ref@ma35.wien.gv.at و 30-ref@ma35.wien.gv.atوservice@ma35.wien.gv.at ایمیل زدم .به نظرتون مشکلی هست که جوابمونمیدن من خیلی نگرانم شما میدونید کاردیگه ای برای پیگیری یا ایمیل دیگه ای هست؟ کسی هست راهنماییم کنه؟بله همینطوزه گویا اخیراً کمی سیستم وقت دهی با کندی پیش میره. بهتره از طریق ایمیل و تلفن، پیگیر کارت باشی. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
08-12-2015, 12:11 PM
(06-12-2015, 09:55 PM)Shihan نوشته: بله همینطوزه نه عزیزم منکه برای وقت دهی نمیخوام من مدارک مربوط به ویزا رو تحویل سفارت دادم درتاریخ29مهر . حالا ازطریق ایمیل هایی که تو پست های قبلی دیدم به ma35ایمیل زدم برای پیگیری کارویزام که ببینم در چه مرحله ای هست؟ 5تاایمیل فرستادم ولی هنوز جوابی نگرفتم میخواستم ببینم بپه های دیگه برای پیگیری پیکار میکنن ؟آیا جوابی از ma35 برای وضعیت ویزاشون گرفتن یانه؟ کسی میتونه کمکم کنه ؟ من واقعا نگران و منتظرم.
23-12-2015, 07:08 AM
آیا کسی از اعضای فروم میتونه اطلاعات واضحی در ارتباط با ویزای تحصیلی اتریش برای رشته هوافضا داره؟؟
من طی پیگیریهایی که انجام دادم از یکی از موسسات رسمی اعزام دانشجو گفتن که به کسی که مقطع لیسانسش هوافضا بوده باشه برای مقطع فوق برای مکانیک یا خود هوافضا، ویزا نمیدن به هییییچ وجه!!! |
|