25-12-2017, 11:59 AM
(19-08-2017, 12:01 AM)amirfriendship نوشته: دوستان من کلا آلمانی بلد نیستم و فقط انگلیسی می دونم. اما یک پذیرش ارشد به زبان آلمانی دارم که توش مدرک زبان ذکر نشده, اما تو سایت هست که در صورتی که نمره زبان مورد نظر را نداشته باشین, باید تو کلاسهای زبان قبل از دوره شرکت کنید. آیا سفارت به این پذیرش ویزا میده یا به خاطر عدم آشنایی با آلمانی ردم می کنه؟
در صورتی که نمره مورد نظر را نداشته باشید با هیچ آشنایی با زبان آلمانی ندارد متفاوت است. عنوان کنید که خود دانشگاه کلاس زبان برگزار میکند. به نظر من احتمال دریافت ویزا برای شما 50% است.
(25-12-2017, 01:57 AM)hamid19934 نوشته: سلام خدمت همه عزیزان
من برایه تحصیل مقطع کارشناسی دانشگاه مهندسی وین از طریق یه موسسه مهاجرتی قدارم کردم با مدرک دیپلم ریاضی فیزیک با معدل ۱۶. زبان هم فرانسه و اینگلیسی بلدم. زبان مادریمم ترکیه. الانم درحال تحصیل زبان المانیم. سوالم از دوستان این بود که موسسه به من گفته راحت میتونه پذیرش تویه رشته کارشناسی علوم کامپیوتر رو بگیره. ولی استاد زبانمون گفت که ب ایه دانشگاه های اتریش همشون یه امتحان ورودی دارن که کمنر کسی تونسته توش قبول بشه. میخواستم ببینم این حرف صحت داره یا نخ؟ چون اگه امتحان داشته باشه خیلی برام سخت میشه و نمیتونم. که مقصدمو عوص کنم و یه کشور دیگه اقدام کنم
سلام
به وب سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید، اگر چنین مسالهای صحت داشته باشد در وبسایت عنوان شده است، اگر در وب سایت نبود، حتما با اداره پذیرش یا منشی دانشکده تماس برقرار کنید و این مساله را جویا شوید، تنها حرف مسئولان و حضار در دانشگاه معتبر است و نه حرف استاد شما یا دیگران.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید