31-03-2017, 01:49 AM
(30-03-2017, 07:22 PM)dehsal نوشته: با سلام و عرض ادب ممنون از پاسخگوییتون۱) شما باید دوتا وقت مصاحبه میگرفتید یکی برای خودتون یکی مادرتون
1- من برای مادرم وقت مصاحبه سفارت آلمان گرفته شده و من همراه ایشون میخوام سفر کنم سفارت در روز وقت مادرم مدارک مرا نیز قبول می کند؟ ( هنگام دعوت نامه گرفتن در آلمان در رایانه آنها ثبت شده که من سفرم به عنوان همراه مادرم است) ، چون رزرو زمان مصاحبه دو نفری تو سایت نداشت.
2-دعوت نامه رسمی ما توسط فردی آلمانی فرستاده شده است که نسبت فامیلی با ما ندارند، در خصوص بند 34 باید اطلاعات شخص دعوت کننده رو وارد کنم یا برادرم که در آلمان مستقر است؟؟
3- من در شرکت خصوصی مشغول به کار هستم که بیمه هم نیستم آیا گواهی اشتغال به کار و برگه مرخصی هم باید به سفارت ارائه بدم؟ و اگر ارائه بدم باید ترجمه به زبان آلمانی باشه؟؟
4- در کل آیا مدارکی رو باید ترجمه کنم ؟ برای ویزای شینگن نوع دیدار بستگان
4- در خصوص بند 35 من که میخوام برادرم رو ببینم کدوم تیک رو باید بزنم؟؟ فقط نوشته فرزند و مادر و ...
5- فرم تقاضای رویداد شینگن چه فرقی با پرسشنامه امنیتی داره؟ من تو سایت سفارت دوتا فرم دیدم یکیش یه صفحه اش نوشته شده پرسش نامه امنیتی که نمیدونم کدوم درسته؟
6- آیا مدارک تحصیلی که دارم رو هم باید ببرم برای مصاحبه؟
۲) بند ۳۴ مشخصات عضو خانواده ای که شهروند اروپا حساب میشه رو میخواد ینی اگر از اقوام درجه ۱ شما کسی شهروند اروپا محسوب میشه مشخصاتش رو مینویسید. برادرتون اگر شهروند محسوب میشن بنویسید
۳) ترجمه ها که به انگلیسی هستش
۴)مدارکی که باید همراهتون باشه در سایت سفارت نوشته شده
مثلا شناسنامه ، سند خونه و...
۵) پرسشنامه ی امنیتی نمیخوان ازتون
۶) وقتی برای دیدار بستگانمیرید مدارک تحصیلی احتیاج نیست