04-05-2015, 08:42 PM
(04-05-2015, 02:47 PM)'shabboo' نوشته: روز بخیر
برای امتحان ورودی دانشگاه برای ماه جون و جولای قراره آلمان باشم!سوال برای پرم کردن فرم دارم:
1.اسم مقام صادر کننده پاسپورت باید نوشته بشه در شماره 16؟
2.کارمند شرکت خصوصی همون Employed نوشته میشه در شماره 19؟
3.در شماره 21 دلیل اصلی سفر من میشه entrance examination؟همین کافیه؟
4.در شماره 22 مقصداصلی سفر آلمانه یا شهر منظورشه؟
5.در شماره 23 مرز اولین ورد یعنی چی؟من پرواز مستقیم دارم به برلین
6. مدت اقامت پیش بینی شده یعنی چی؟من اولین امتحانم اول جون هست و دومیش از1 -3جولای.آیا این درسته که این تعداد روز رو بشمرم و اینجا بنویسم؟
7.تاریخ تقریبی ورد به اتحادیه اروپا، شماره 29 تاریخ دقیق میخاد؟مثلن من پروازم 29 می هست و مثلن خروجم 4 جولای.اینارو باید بنویسم؟
8.شماره 31 نوشته نام هتل.یعنی هتلی رو که برا سه روز امتحانم تو برلین میگیرمو باید بنویسم؟روزهای دیگه که نمیخام تو برلین بمونم و امتحانم تو شهر دیگه ایه و هنوز هتلی برا اون رزرو نکردم چی میشه؟لازمه؟
9.شماره 32 من باید نام و آدرس دانشگاه رو بنویسم؟تلفن و ایمیل نماینده دانشگاه که بهم ایمیل دعوتنماه روداده رو هم بایدبنویسم؟
زیاد شد سوالام.با سپاس بیکران
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
به بخشی از پرسشهای شما در این پست پاسخ داده شده است.
1- NAJA Passport Office یا Iranian Police
2- بهتر است عنوان شغلی خودتان را بنویسید
3- بله. University enterance examination
4- نام کشور به تنهایی کافی است.
5- همان آلمان را بنویسید (این مورد برای زمانی که است شما میخواهید ابتدا به کشور دیگری بروید)
6- یک بازه دو هفته ای در نظر بگیرید
7- تاریخ باید دقیق باشد. شما درخواست کنید از 15 می تا 15 جولای به شما ویزا بدهند. در این بازه شما میتوانید به کارهای خود برسید. البته همانطور که میدانید اگر به شما ویزای یک ماهه بدهند حداکثر 11 روز میتوانید رد محدوده شنگن بمانید که برای شما کافی است.
8- همان هتل برلین را مشخص کنید و آدرس و تلفن و فکس را وارد کنید.
9- بله
به بخشی از پرسشهای شما در این پست پاسخ داده شده است.
1- NAJA Passport Office یا Iranian Police
2- بهتر است عنوان شغلی خودتان را بنویسید
3- بله. University enterance examination
4- نام کشور به تنهایی کافی است.
5- همان آلمان را بنویسید (این مورد برای زمانی که است شما میخواهید ابتدا به کشور دیگری بروید)
6- یک بازه دو هفته ای در نظر بگیرید
7- تاریخ باید دقیق باشد. شما درخواست کنید از 15 می تا 15 جولای به شما ویزا بدهند. در این بازه شما میتوانید به کارهای خود برسید. البته همانطور که میدانید اگر به شما ویزای یک ماهه بدهند حداکثر 11 روز میتوانید رد محدوده شنگن بمانید که برای شما کافی است.
8- همان هتل برلین را مشخص کنید و آدرس و تلفن و فکس را وارد کنید.
9- بله
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ