18-10-2015, 10:59 PM
تا جایی که من اطلاع دارم و با توجه به تجربیات دوستان، اکثر ویزاهای توریستی برای متقاضیان ایرانی، به صورت تک ورودی (سینگل) صادر میشه و طرح این موضوع با افسر تاثیری در این موضوع نداره.
زمانی که شما وارد امریکا میشی، برای تردد بین ایالت های امریکا، نیازی به ویزا ندارید، یعنی اگر بر فرض وارد Pennsylvania شدی، برای تردد به New Jersey (ایالت همسایه) نیازی به ویزا نیست (اگر درست متوجه بخش دوم سوالتون شده باشم).
شما زمانی که در امریکا هستید، میتونید درخواست extension یا تمدید ویزای توریستی داشته باشید، ولی اگر از امریکا خارج بشی، برای ورود مجدد به امریکا، نیاز به ویزای جدید خواهید داشت.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.