17-09-2011, 11:22 AM
اما من هرچی به دربی ایمیل می زنم جواب نمیدن . به نظرتون بعد از اتمام پروسه کلیر میشه حضورا در زمان گرفتن ویزا این درخواست رو داشت ؟
ویزا برای شرکت در کنفرانس و کنگره در امریکا
|
17-09-2011, 11:22 AM
اما من هرچی به دربی ایمیل می زنم جواب نمیدن . به نظرتون بعد از اتمام پروسه کلیر میشه حضورا در زمان گرفتن ویزا این درخواست رو داشت ؟
17-09-2011, 09:06 PM
(17-09-2011, 11:22 AM)z.mehra نوشته: اما من هرچی به دبی ایمیل می زنم جواب نمیدن . به نظرتون بعد از اتمام پروسه کلیر میشه حضورا در زمان گرفتن ویزا این درخواست رو داشت ؟بعد از این که کلیرنس شما میاد و برای برداشتن ویزا مراجعه میکنید، حتما موضوع رو مطرح کنید، ولی مطمئن نیستم که تاثیری داشته باشه. شاید بهتر باشه اگر بتونید تلفنی با سفارت صحبت کنید و قضیه رو مطرح کنید. (17-09-2011, 01:54 PM)z.mehra نوشته: به نظرتون اگه به خود کنفرانس بگم به سفارت ایمیل بزنن ، تاثیری داره ؟نمیدونم تاثیری داره یا خیر، ولی به هر حال ضرری هم نداره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
18-09-2011, 12:03 AM
اگر زمان کنفرانس قبلی گذشته و دیگه بهش نمیرسید میتونید الان زنگ بزنید و بهشون بگید که منتظر کلیرنس هستید و مایلید که در کنفرانس دیگهای هم شرکت کنید. ببینید قبول میکنند که ویزای شما رو برای کنفرانس بعدی صادر کنند یا خیر.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
18-09-2011, 08:55 AM
(18-09-2011, 08:29 AM)z.mehra نوشته: هیچ شماره تلفنی توی سایت دبی نمی بینم .http://dubai.usconsulate.gov/contact-us.html
11-10-2011, 10:00 PM
الان سایت دبی میگه که کلیر من تمام شده .. به نظرتون بخاطر اینکه درخواست کنم ویزا برای کنفرانس بعدی صادر شه حضورا برم سفارت در دبی ؟یا به کسی بدم ببره ؟
ممنون از پاسختون
11-10-2011, 10:01 PM
راستی اینکه نوشته پاسپورت را تا قبل از 3 فوریه به کنسولگری بدهم دقیقا به این معنا است که تا اون موفع وقت دارم برای دادت پاسپورتم یا ..؟
|
|