23-08-2012, 01:26 PM
قبل از اینکه Babak عزیز توضیحات کامل تر را ذکر کنند باید بگم من متوجه شدم برای یک چنین ویزاهایی مهم تر از هر چیزی strong tie به کشورت و یا محل اقامت کنونی تون هست. برای ویزای شنگن خوشبختانه ارائه مدارک اشتغال به تحصیل خیلی کمک می کنه اما تا جایی که من فهمیدم این مدرک برای امریکا کافی نیست البته این موضوع برای Maral که اکنون در استرالیا مشغول به تحصیله تا حدودی متفاوته و کارشون راحت تره ولی باز هم از نظر من اشتغال به تحصیل مدرک محکمی برای نشون دادن بازگشت ما نیست حداقل برای کسانی که در ایران مشغول به تحصیلند.
یک سوال:
آیا بردن یک نامه از طرف یک آموزشگاه آن تدریس می کنم می تونه نشان دهنده tie باشه؟ اگر این طور هست لطفا راهنمایی کنید که آن نامه چه طور باید نوشته بشه؟ مثلا گفته بشه تا چه زمانی با من قرارداد دارند یا غیر ... (البته من این نکته رو بگم که من قراردادی کار نمی کنم ولی هرچی بگم رئیس آموزشگاه واسم انجام میده)
الان که دوباره به سوالم نگاه می کنم می بینم این هم نمی تونه نشون دهنده strong tie باشه...
یک سوال:
آیا بردن یک نامه از طرف یک آموزشگاه آن تدریس می کنم می تونه نشان دهنده tie باشه؟ اگر این طور هست لطفا راهنمایی کنید که آن نامه چه طور باید نوشته بشه؟ مثلا گفته بشه تا چه زمانی با من قرارداد دارند یا غیر ... (البته من این نکته رو بگم که من قراردادی کار نمی کنم ولی هرچی بگم رئیس آموزشگاه واسم انجام میده)
الان که دوباره به سوالم نگاه می کنم می بینم این هم نمی تونه نشون دهنده strong tie باشه...