(07-06-2016, 10:17 AM)automotive نوشته: سلام،
قصد دارم تجربیات دوستم را که در آزمون TOEFL شرکت کردهاند را بازگو کنم:
سنتر دانشگاه تبریز رو رفتم، به نظرم عالی بود. یه ساختمون جدید، کامپیوترها و هدفونهای خوب و تحت نظر ETS ، کادر بسیار آروم و صبور و باملاحظه! تعداد کم، حدودا 30 نفر ظرفیت داره (ولی کمتر از 20 نفر رو برمیدارن).
رفتار کادر واقعا عالی بود، چون من تجربه امیربهادر رو هم داشتم، و اونجا متاسفانه استرس زیادی وارد میکردن از بابت اینکه چند ساعت قبل باید در مرکز حضور پیدا میکردیم (شاید به دلیل تعداد شرکت کننده بالا)، و خیلی بابت مراحل قبل از آزمون اضطراب ایجاد کردن.
ولی اینجا حدودا نیم الی یک ربع مونده به آزمون، دونه دونه صدا کردن داخل سالن، و بعد اتاق بازرسی (و اون شخص هم فوق العاده به آرامش دعوت میکرد و در سعه صدر کامل انجام میداد مرحله بازرسی رو، و اصلا هول نمیکرد) و به هر کسی یه کمد دادن برای اینکه وسایل شخصی رو بذاریم داخل. و در بریک آزمون پذیرایی هم شد.
کلا رفتارشون عالی بود!
با احترام
درود
متشکرم! سنتر تبریز؟ برخورد عالی؟ سنتر عالی؟ واللا من از تبریز کوبیدم رفتم زنجان واسه امتحان چون خیلی بد شنیده بودم ازش و سنتر هم داخل دانشگاه دم خونمون بود تقریبا!!!
شاید عوض شده!
یه نکته ای رو اضافه کنم که علت خوب بودن سنترها در شهرستانها بعضا به دلیل کم بودن متقاضیان هست.
پ.ن: با تشکر از دوستمون Automotive گرامی، یکی از دوستان خوبم پیام دادن که خواستن من اینجا قرار بدم. با تشکر از ایشون:
بله، سنترش عوض شده، رفته به ساختمانی جدید به اسم "مرکز تحقیقات علوم پایه" همون قسمت از دانشگاه تبریز که نزدیک به بیمارستان 29 بهمن هست و حوالی جایی که برای دانشکده های برق و مهندسی در نظر گرفته شده اخیرا.
من دیدمش. همه چی خوب بود انصافا. به قدری هم برخورد کادرش نایس بود.
ظاهرا یک سالی باید باشه که عوض شده باشه.
من خودم هم دو سال قبل رفته بودم امیربهادر، ولی الان دیگه نیازی نیست که راهی تهران شد.
همه چی در یک طبقه بود، سرویس بهداشتی، بازرسی، کمدها، و محل استراحت و انتظار. سیستم ها و مانیتور ها هم جدید بودن.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.