25-05-2014, 01:02 PM
(24-05-2014, 09:58 PM)'yasmary14' نوشته:این پست رو دیده بودم ولی گفتم شاید کسی اطلاعات به روز تری داشته باشه چون اون پست مال دوسال پیش بود.
در ضمن در مورد فرمت پروپوزال هم اگه اطلاعاتی دارید لطفا بگید
درود
فرمت پروپوزال در دانشگاههای مختلف استرالیا بسیار متفاوت است. در دانشگاهی مانند ملبورن تنها اشاره به هدف کار، نوشتن مقدمه ای در زمینه که به نواوری کار شما منجر شود کافیست. حدود یک صفحه. در دانشگاه UNSW، پروپوزال در حدود 3-4 صفحه است و تمام جزئیات مربوط به مراحل مختلف کار را در بر دارد. اعم از مواد، روشها، تجهیزات و... در دانشگاه موناش نیز تقریبا به همین نحو است. در دانشگاه سیدنی ، unsw داشتن یک timetable ضروریست. دانشگاه کوئنزلند نیز پروپوزال بایستی briefly presented باشد. معمولا در تماس با اساتید جزئیات بیشتر به شما ارائه می شود.
پویا باشید
فرمت پروپوزال در دانشگاههای مختلف استرالیا بسیار متفاوت است. در دانشگاهی مانند ملبورن تنها اشاره به هدف کار، نوشتن مقدمه ای در زمینه که به نواوری کار شما منجر شود کافیست. حدود یک صفحه. در دانشگاه UNSW، پروپوزال در حدود 3-4 صفحه است و تمام جزئیات مربوط به مراحل مختلف کار را در بر دارد. اعم از مواد، روشها، تجهیزات و... در دانشگاه موناش نیز تقریبا به همین نحو است. در دانشگاه سیدنی ، unsw داشتن یک timetable ضروریست. دانشگاه کوئنزلند نیز پروپوزال بایستی briefly presented باشد. معمولا در تماس با اساتید جزئیات بیشتر به شما ارائه می شود.
پویا باشید
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)