24-04-2016, 07:08 PM
(24-04-2016, 06:46 PM)erfan_karimiaan نوشته: سلام.من ترم اول کارشناسی ارشد ناپیوسته نرم افزار کامپیوتر از دانشگاه آزاد هستم به معدل کارشناسیم حداقل 12 میشه ولی معدل کاردانیم 12.38 هست . در حال خوندن زبان هستم . یک شرکت فروش تجهیزات شبکه در اصفهان دارم
1-میخواستم بدونم شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های ایتالیا رو دارم ؟
2-امکان بورس شدنم هست یا نه؟
3-اگر فقظ پذیرش بگیرم وضعیت کار دانشجویی و درآمدش نسبت به خرجم (کم یا متوسط ) چطور هست؟
4-از لحاظ کم هزینه تر بودن کدام دانشگاه و کدام شهر رو پیشنهاد میکنید؟
5- اگر معدلم در ارشد بشه 15 چطور میشه؟
سلام
میانگین معدل کاردانی و کارشناسی شما بسیار پایین هست.
با این معدل در کاردانی و کارشناسی به علاوه تخمینی که خودتون از معدل ارشدتون زدید، باید یک رزومه پژوهشی فوقالعاده داشته باشید تا ضعف در معدلتون به چشم نیاد.
امکان بورس شدنتون برای دکتری بسیار پایین هست. ( البته امکان بورس های استانی وجود داره)
پیشنهاد دوستانه: روی کار دانشجویی در ایتالیا زیاد حساب نکنید. ( تسلط کافی به زبان ایتالیا اولین خان از هفت خان پیدا کردن کار هست)
از نظر هزینه هم مسلما شهرهای بزرگتر هزینه اجاره بالاتری دارند پس به فکر شهرهای کوچک باشید، ولی از نظر مواد غذایی تقریبا همه جای ایتالیا قیمت ها یکسان هست.
پیشنهاد : فعلا که ترم اول هستید، سعی کنید معدل ارشدتون رو بالای 18 برسونید و تا حد امکان کار پژوهشی و مقالات با کیفیت بالا بدید. در ضمن داشتن نمره زبان بالا هم توصیه میشه ( هرچند برخی از دانشگاه های ایتالیا در مقطع دکتری نمره زبان نمیخوان)
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.