16-11-2016, 09:53 AM
(15-11-2016, 09:21 PM)mohammadgh نوشته: سلام من دانشجوی سراسری تهران رشته تربیت بدنی هستم میخواستم برا ارشد رشته فیزیولوژی ورزشی بورسیه بگیرم من مقطع کاردانی هستم چند ترم معدلم زیر ۱۸/۲۰ نیومده و مربیگری درجه ۲ والیبال و سابقه بازی حرفه ای تو لیگ برتر و حضور تو تیم ملی ب نوجوانان و icdl1/2 گواهی شرکت در اب درمانی فدراسیون. پزشکی و همینطور الان با یکیاز استادان همکاری میکنم که یکی دوتام مقاله isi داشتت باشم و یه کتاب مدرک ماساژ ورزشی فدراسیون پزشکی ،زبانم کلاسا میرم و نمره قابل قبولی میگیرم و الان در حال کار کردن. عملی تو کلینیک حرکات اصلاحی هستم و همینطور در حال همکاری با استاد دکتری فیزیولوژی ورزش برای نوشتن مقالات و همینطور تالیف کتاب هستم و همینطور چندتام روزنامه دارم ک باهام مصاحبه شده خواهشا چندتا دانشگاه خوب تو دانمارک معرفی کنین که به شرایط من بخوره،کمک هزینه حتما کنار پذیرش و اینکه میتونم امید داشته باشم؟
سلام
بنظر من بجای دانمارک بهتره به دانشگاه های امریکا فکر کنید تا بحال مورد ندیدم که این رشته در دانمارک تحصیل کرده باشد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]