28-02-2017, 07:56 PM
(28-02-2017, 12:50 PM)pegetive نوشته: سلام. دوستان من واسه یه پوزیشن DTU اپلای کردم و یه ماه پیش مصاحبه موفقی داشتم. استاده به من گفت یه هفته بعد مصاحبه دومه و خیلی هم راضی بود. منم منتظر ایمیلش نشستم که دیدم نزد. منم پیگیری کردم ولی دیگه جواب نداد. هفته بعدش هم باز پیگیری کردم که یه auto reply اومد که من تا ده روز رفتم سفر. الان یه هقته هست از سفرش برگشته و همچنان هیچ خبری نیست!
تعجبم ازینه که خیلی از مصاحبه من راضی بود و گفت ما با شش نفر مصاحبه کردیم که از بینش تو به مرحله دوم میری ولی من هیچ follow-up ای دریافت نکردم. البته قرار بود مصاحبه دوم با سایر ریسرچر هاش باشه. سر استاده هم تا جایی که میدونم خیلی شلوغه. فول استاده.
میخواستم یکی به من بگه اینا اگه بخوان ریجکت کنن حداقل یه ایمیل میزنن؟؟ به نظرم این استاد خیلی غیر حرفه ای رفتارر کرده . من واقعا سردرگم شدم و خیلی هم ناراحت. لطفا نظرتون رو بهم بگین.
به نظرم بهتره به دفترش یا منشی اش تماس بگیرید (تلفنی) برخی از اساتید برای اینکه مشغولیت شغلی بالایی دارن ممکنه برخی از ایمیل ها رو بدلیل متعدد بودن ناخواسته نبیینن. بنابراین بهتره تماس بگیرید و جویای مورد خودتون بشین
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public