(11-08-2013, 03:46 PM)'sadjad porgar' نوشته: سلام من ترم آخر مهندسی شیمی هستم و فقط پروژه ام مونده. من شرایطمو پایین میگم در صورتن امکان شانس پذیرشه منو بگید
لیسانس مهندسی شیمی با معدل14.60 و دو سال آخر 15.80
فوق لیسانس مهندسی شیمی با معدل 16.50 بدون پایان نامه
تالیف دو جلد کتاب
استادم گفته که از پروژه ام حتما مقاله درمیاد و زبان دارم میخونم و فعلا اینترمدیت هستم
در ضمن با هد گروه مهندسی شیمی یو اس دی مکاتبه کردم و اون منو به یکی از استادای گروهش معرفی کرد ولی ازش دیگه خبری نشد
بازم ممنون
کلاً دانمارک جزو کشورهای مناسب برای تحصیل در مقطع دکتری در اروپاست. شما شرایط مناسبه اما نمیتونم بهت بگم فاند میگیری یا نه تنها باید اقدام کنی و نظر استاد رو بپرسی ضمناً مورد دکتری باید یک پروپوزال بنویسی در مورد جایی که در دانشگاه ادورتایز شده بعد مدارک را بفرستی شورا اپلیکنت ها را یکی یکی رتبه بندی و شورت لیست تهیه بعد به شورت لیست مصاحبه و نهایتا می پذیرد اساتید یا اصلا جواب ایمیل نمی دهند یا میگن اپلای کن ببینیم چی میشه! از فوریه 2013، دانشگاه آرهوس برای بعضی رشته ها در مقطع دکتری هم شرط زبان گذاشته. ممکنه دانشگاههای دیگه هم بذارن. برای همین بهتره که موقع اپلای کردن، شرایط رو بخونین. مثلا کل پوزیشن های science and technology، نمره آیلتس 6.5 و یا تافل 83 می خواهد. حالا سایر دانشگاهها ممکنه قانون جدیدی برای حداقل ها ادمیشن گذاشته باشن باید Minimum Requirement رو ببینی. امیدوارم موفق باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public