15-08-2014, 10:41 PM
با سلام
در مورد نکته ای که گفتید همه دانشگاه های اسکاندیناوی اینجوری نیست.شما به محض اینکه نمره ی قبولی رو بگیرین نمرتون ثبت میشه.تا 5 بار شما مجازین که امتحان بدین تا درس رو پاس بشید.اینگونه تعبیر نشه که بله چقدر خوب درسا آسونه و اینا.بعضا دیده شده که طرف تا مرحله ی 4 ام رفته تا تونسته پاس بشه یا نمره ای بالاتر از 3 بگیره.
در مورد نکته ای که گفتید همه دانشگاه های اسکاندیناوی اینجوری نیست.شما به محض اینکه نمره ی قبولی رو بگیرین نمرتون ثبت میشه.تا 5 بار شما مجازین که امتحان بدین تا درس رو پاس بشید.اینگونه تعبیر نشه که بله چقدر خوب درسا آسونه و اینا.بعضا دیده شده که طرف تا مرحله ی 4 ام رفته تا تونسته پاس بشه یا نمره ای بالاتر از 3 بگیره.
(15-08-2014, 10:23 PM)'saaaaam' نوشته:دوست خوب
من یک نکته بگم اول بهتره در کشورهای اسکاندیناوی چون این امکان هست که یک درس را 5 بار ازمون بدین و بالاترین نمره در کارنامه درج می شود بچه ها معدلهای بسیار بالایی دارند! پس شما برای بورس شدن باید رزومه پژوهشی خوب و یا معدل بالا داشته باشید
و 100 البته یک استاد پیدا کنید که شما را بخواهند و روی پروپوزال هم با کمک ایشان کار کنید
بنظر من شانس شما با چاپ چند مقاله ای اس ای بیشتر می شود و فعلا من نظر خواستی در مورد نروژ برای شما ندارم!