06-03-2014, 07:28 PM
(05-03-2014, 11:41 PM)'roshanak25' نوشته:علاوه بر صحبتهای دوستمون به نظر من میتونید از قسمت نتایج پذیرش همین فروم که در نوار آبی بالا سمت راست هست، رزومه هم رشته های خودتون (یا حالا رشته های نزدیک) رو بررسی کنید و ببینید کسانیکه قبلا تونستن از کشورهای مورد نظر شما پذیرش بگیرن در چه حدی بودن. همچنین قسمت نتایج پذیرش این فروم رو هم با دقت چک کنید.
یک نکته مهم دیگه اینکه توصیه میکنم انتخابهاتون رو محدود نکنید به کشورهای اسکاندیناوی، اینجوری ریسکش خیلی بالاست. حالا حتما شما هم دلایلی واسه خودتون داشتین که اونارو انتخاب کردین، اما به نظر من بهتره حداقل در اولویتهای بعدیتون دیگر کشورهارو قرار بدین
اصلا هم بیخیال نشین
موفق باشید
خیلی ممنونم که امیدوارم کردین راستش توی این سایت ندیدم کسی تو رشته من از این کشورها پذیرش گرفته باشه ولی تو یکی دیگه از سایتها دیدم که یکی ، دو نفرشون رزومه خیلی قوی نداشتند ولی متاسفانه نتونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم....
راستش اصرار من برای پذیرش گرفتن از این کشورها اینه که اونجا هم بورس خوبی می دن ،هم نزدیک به ایرانه تقریبا (نسبت به آمریکا و کانادا) و هم در مدت 3 سال می تونی اقامت تحصیلی رو تبدیل به اقامت دائم بکنی (به جز سوئد) و اینکه من متاهل هستم و همسرم هم دانشجو ست... فکر می کنم بهترین گززینه برامون باشه... البته اگه بتونم پذیرش بگیرم
راستش اصرار من برای پذیرش گرفتن از این کشورها اینه که اونجا هم بورس خوبی می دن ،هم نزدیک به ایرانه تقریبا (نسبت به آمریکا و کانادا) و هم در مدت 3 سال می تونی اقامت تحصیلی رو تبدیل به اقامت دائم بکنی (به جز سوئد) و اینکه من متاهل هستم و همسرم هم دانشجو ست... فکر می کنم بهترین گززینه برامون باشه... البته اگه بتونم پذیرش بگیرم