16-01-2015, 03:30 AM
با سلام و تشکر از شما دوستان
رشته کارشناسی و محل اخد مدرک: مترجمی زبان انگلیسی - دانشگاه سراسری اصفهان
معدل کارشناسی: 16.31
رشته کارشناسی ارشد و محل اخد مدرک: زبانشناسی - دانشگاه بوعلی سینا همدان
معدل کارشناسی ارشد: 17
مقطع و رشته موردنظر برای پذیرش: دکتری - زبانشناسی
نمره زبان (تافل یا آیلتس یا میزان آشنایی): هنوز شرکت نکردم ولی میتوانم نمره آیلتسی که دانشگاه میخواهد رو بگیرم. و میخواستم بدونم مثلا بالاتر بودن از حداقل نمره ای که دانشگاه میخواد، به چه اندازه میتونه تاثیر مثبت داشته باشه؟
نمره GRE (یا میزان آشنایی): -
تعداد مقالات و نوع (کنفرانسی، ISI و غیره): 2 چکیده مقاله همایش بین المللی،
ارائه 1 مقاله همایش کشوری و همچنین چاپ مقاله مربوط به آن در یک کتاب (منظورم مجموعه مقالات نیست، یه کتابی هست که سال بعد انتشارات هرمس چاپ کرده و به صورت مجزا فروخته میشه)،
1 مقاله علمی پژوهشی مستخرج از پایان نامه، 1 پذیرش علمی پژوهشی،
1 چاپ کتاب (کاملا تخصصی رشته ی ارشد، به عنوان نویسنده همکار با استاد راهنمای خودم)
ارائه 1 مقاله همایش کشوری و همچنین چاپ مقاله مربوط به آن در یک کتاب (منظورم مجموعه مقالات نیست، یه کتابی هست که سال بعد انتشارات هرمس چاپ کرده و به صورت مجزا فروخته میشه)،
1 مقاله علمی پژوهشی مستخرج از پایان نامه، 1 پذیرش علمی پژوهشی،
1 چاپ کتاب (کاملا تخصصی رشته ی ارشد، به عنوان نویسنده همکار با استاد راهنمای خودم)
تا اون زمان انشالله حداقل 1 مقاله ISI و همچنین یک پذیرش مقاله علمی پژوهشی مرتبط با پایان نامه دیگر نیز خواهم گرفت.
اطلاعات تکمیلی (به دلخواه): بنده در حال حاضر، شرایط تسهیلات جایگزین خدمت سربازی بنیاد نخبگان رو گرفتم و انشالله تا حداکثر پایان سال 94 کارت پایان خدمتم رو میگیرم. درخواستم رو برای شانس فول فاند یکی از دانشگاه های کانادا در ترم مهر 95 دارم و البته میخواستم بدونم نظرتون در مورد دانشگاه کلگری چیه اگه بتونم از طریق اساتید معرفم فول فاند بشم. یعنی نظرتون در مورد شهر و دانشگاهش چی هست؟
قبلا از زحمت شما بسیار متشکرم.