28-01-2015, 10:47 AM
(28-01-2015, 04:03 AM)'cyberi' نوشته: سلام دوستان ، اسم من شاهینه و تازه در این سایت عضو شدم
من الان دانشجوی ترم 7 هستم و معدل دو ترم گذشتم 15.64 هست . چند تا سوال دارم :
1 .آیا با توجه به سخت گیری دانشگاه های کانادا روی معدل ارزششو داره که من خودمو 9 ترمه کنم ،
که معدلم بیشتر بشه و در صورت امکان (به کمک استادام) بتونم مقاله بدم ؟ (چون برای مستر کسی زیاد انتظار مقاله نداره)
2. شانسی برای گرفتن فاند با معدل 16 دارم ؟ ( زبانم خوبه و میتونم روی آیلتس 6.5 یا 7 حساب کنم)
3. واقعا از نظر بازار کار فرق میکنه که تو یه دانشگاه متوسط تر بخونیم ؟
4. برای عمران من با توجه به وضعیت متوسطم تو چه دانشگاهایی ( چه استانی) شانس پذیرش دارم ؟
ببخشید سوالام زیاد شد [img]images/smilies/confused.gif[/img] واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید
1- به نظر من که اگر معدلتون بالا میره اینکار رو انجام دهید.
2- کمک هزینه در اکثر موارد برای دوره ی Master کمرنگ بوده، اما شانص خودتون رو دارید.
3- من تجربه عملیای در این مورد ندارم. با توجه به صحبت دوستان به تلاش خودتون بستگی داره. لزوماً دانشگاه با رده بالاتر به موفقیت و جایگاه شغلی بهتر ختم نمیشه.
2- کمک هزینه در اکثر موارد برای دوره ی Master کمرنگ بوده، اما شانص خودتون رو دارید.
3- من تجربه عملیای در این مورد ندارم. با توجه به صحبت دوستان به تلاش خودتون بستگی داره. لزوماً دانشگاه با رده بالاتر به موفقیت و جایگاه شغلی بهتر ختم نمیشه.
4-رشته شما رو اکثر دانشگاهها ارائه میکنند. باید عواملی مثل سطح تحصیلی دانشگاه، رویکردی که اساتید دانشکده نسبت به رشته شما در پیش گرفتن و هزینه های زندگی در شهر مورد نظر رو مد نظر قرار بدید تا بتونید به تصمیم مطلوب برسید. در صورتی که اپلای میکنید لطفاً به کمک هزینه های جزئی در دوره ارشد توجه کنید. چون به نظر فرصت دارید میتونید با برنامه ریزی اهداف خود رو پیش ببرید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers