07-12-2015, 12:57 PM
(04-12-2015, 11:46 AM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام
فوق دیپلم تاسیسات الکتریکی دانشکده انقلاب معدل ۱۲
کارشناسی برق قدرت دانشگاه آزاد همدان معدل ۱۷
کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت معدل ۱۷:۳۰
نمره زبان تافل ۱۰۰
مقاله هم ۱ isi دارم که مربوط به پایان ناممه
الان دارم واسه امتحان gre میخونم به شرط آوردن نمره قابل قبول تو امتحانش میتونم واسه فول فاند p.h.d دانشگاه های رنک خوب اقدام کنم؟
شما چه رنک دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید؟
رنک دانشگاه خیلی واسم مهمه
ممنون
به نظر من شانس دارید، اما این که چقدر شانس دارید به نمره GRE شما خیلی وابسته است. باید سعی کنید که حتما در GRE نمره خیلی خوبی بیارید. در این صورت شاید بتونید از رنک حدود ۴۰ الی ۸۰ پذیرش و فاند بگیرید.
ضمن این که فراموش نکنید که در پذیرش گرفتن شانس هم فاکتور مهمیه. اگر خوش شانس باشید شاید بتونید از رنکهای بهتر هم پذیرش بگیرید و برعکسش هم هست و اگر بدشانس باشید شاید نتونید پذیرش خوبی بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.