23-01-2015, 12:54 PM
(10-01-2015, 11:09 PM)'hamedelec' نوشته: سلام
من لیسانسم ازاد کرج با معدل17.08 الکترونیک
ارشدم واحدعلوم و تحقیقات معدل 18.5 الکترونیک
تافل 100
روی مقاله کار نکردم و وقتم رو روی زبان سرمایه گذاری کردم.
میخاستم ببینم در چه رنکی اقدام کنم البته خودم بیشتر دوست دارم برای کانادا اقدام کنم و میخام که تا بعد دکتری دیگه برنگردم و همون جا مشغول به کار شم و بمونم و کسی کلا با این شرایط من تونسته فاند بگیره؟؟
ممنون میشم.[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
سلام
شروع کنید به گشتن سایت اساتید. باید زمینه کاری شما به استاد نزدیک باشه. تو این فرجه هم کمی روی مقاله کار کنید. معدلتون خوبه و برای کاناد و امریکا هر دو شانس دارید البته برای امریکا GRE لازم دارید. اگر قصدتون اقامت کاناداست در برنامه مهاجرتی کانادا هم که جدیدا باز شده شرایطتون رو بررسی کنید و اقدام کنید. آیلتس جنرال لازم داره.
موفق باشید
شروع کنید به گشتن سایت اساتید. باید زمینه کاری شما به استاد نزدیک باشه. تو این فرجه هم کمی روی مقاله کار کنید. معدلتون خوبه و برای کاناد و امریکا هر دو شانس دارید البته برای امریکا GRE لازم دارید. اگر قصدتون اقامت کاناداست در برنامه مهاجرتی کانادا هم که جدیدا باز شده شرایطتون رو بررسی کنید و اقدام کنید. آیلتس جنرال لازم داره.
موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull