30-01-2015, 10:46 AM
(30-01-2015, 10:15 AM)'masoud1240' نوشته: سلام رزومه من اینه. کاردانی الکترونیک از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 14کارشناسی برق قدرت با معدل 14 از دانشگاه غیر انتفاعی ارشد برق کنترل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر با معدل 17.4 یک سال سابقه کار در عسلویه به عنوان کارشناس ابزار دقیق نمره زبان 7.5داشتن یه مقاله isi شانسم برای پذیرش دکترای مهندسی برق کنترل یا الکترونیک در آمریکا با فاند چقدر ه؟رنکینگ خیلی مهم نیست.ضمنا قصد موندم همانجا را دارم.
مسعود جان. اینطور که مشخصه سطح زبان بسیار خوبی دارین. فقط نکتهای که به ذهنم میرسه معدل کارشناسی شماست. در بیشتر موارد معدل 15 رو به عنوان حداقل قرار دادن. البته دانشگاههایی هم هستن در آمریکا که معدل پایین تر هم که شامل معدل شما هم بشه رو بپذیرن. دیگر اینکه اگر قصدتون تنها آمریکاست، همانطور که قبلاً هم اشاره کردم کمتر دانشگاهی زیر رتبه جهانی 1000 هست که نمره GRE رو به طور اجباری نخواد. گاهی اوقات برای بعضی رشته ها این نمره دیگر حالت اجباری ندارد. میتونید سایت دانشگاهها رو چک کنید. سابقه کار مرتبط در محیطی دارید که واقعاً چالش برانگیزه و این مسأله در رشته های فنی مثل شما خیلی مفیده. پیشنهاد میکنم که ازش یک متن انگلیسی معتبر تهیه کنید. دیگر اینکه وضعیت مقاله در رشته شما نمیدونم به چه صورته. در بعضی رشته ها مثل گرایشهایی از ریاضی محض و یا زمین شناسی داشتن یک مقاله ISI بسیار مشکله حتی اساتید با تجربه هم با کلی تلاش میتونند مقاله ای رو آماده و چاپ کنند. در بعضی از رشته های فنی هم داشتن مقاله به مراتب آسون تره به طوری که عجیب نخواهد بود اگر ببینید دانشجوی ارشدی 10 تا مقاله چاپ کرده.
در پایان، اگر همانطور که گفتید رتبه اهمیت زیادی نداره، میتونید دامنه وسیعتری از دانشگاهها رو در نظر بگیرید. توجه کنید که شرط معدل در بسیاری موارد دست و پا گیر خواهد بود.
در پایان، اگر همانطور که گفتید رتبه اهمیت زیادی نداره، میتونید دامنه وسیعتری از دانشگاهها رو در نظر بگیرید. توجه کنید که شرط معدل در بسیاری موارد دست و پا گیر خواهد بود.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers