27-12-2014, 07:42 PM
[font]1-کارشناسی- مهندسی مکانیک(جامدات)- دانشگاه مازندران (صنعتی بابل) - 15.30[/font]
[font][font]2- کارشناسی ارشد- مهندسی مکانیک(دینامیک و ارتعشات)- دانشگاه علم و صنعت- 16.82
3- تافل 94 - reading=26, listening=21, speaking=23, writing=24
4- Verbal=150, Quantative=163, A-writing=3.0 - GRE
5- یک مقاله ISI - ژورنال Applied Mathematical Modeling
6- یک کنفرانس بین المللی و سه کنفرانس داخلی
7- دو سال سابقه تدریس تو دانشگاه پیام نور و آزاد (ترجمه رسمی با مهر وزارت خارجه و دادگستری از مدرک تدریس دارم) - یک سال حل تمرین دانشگاه صنعتی بابل
8- برای دکترا امریکا دانشگاههایی که نوشتم می خوام بدونم چقدر شانس دارم؟( دانشگاهها:
Georgia Tech -Texas A&M-- Vanderbilt Uni - Uni of Delaware - Michigan Tech - Uni of Kentucky- Uni of Kansas - Uni of Cincinnati- Uni of Vermont - Uni of Massachusetts Lowel [/font][/font]
[font][font]2- کارشناسی ارشد- مهندسی مکانیک(دینامیک و ارتعشات)- دانشگاه علم و صنعت- 16.82
3- تافل 94 - reading=26, listening=21, speaking=23, writing=24
4- Verbal=150, Quantative=163, A-writing=3.0 - GRE
5- یک مقاله ISI - ژورنال Applied Mathematical Modeling
6- یک کنفرانس بین المللی و سه کنفرانس داخلی
7- دو سال سابقه تدریس تو دانشگاه پیام نور و آزاد (ترجمه رسمی با مهر وزارت خارجه و دادگستری از مدرک تدریس دارم) - یک سال حل تمرین دانشگاه صنعتی بابل
8- برای دکترا امریکا دانشگاههایی که نوشتم می خوام بدونم چقدر شانس دارم؟( دانشگاهها:
Georgia Tech -Texas A&M-- Vanderbilt Uni - Uni of Delaware - Michigan Tech - Uni of Kentucky- Uni of Kansas - Uni of Cincinnati- Uni of Vermont - Uni of Massachusetts Lowel [/font][/font]