30-12-2014, 07:46 PM
سلام به همگی، [img]images/smilies/dodgy.gif[/img] ؛
میخواستم ببینم چقدر میتونم شانس پذیرش و دریافت یک فاند خوب برای تحصیل در مقطع دکترا (رشته های پایه پزشکی) از دانشگاه های آمریکا رو برای خودم متصور باشم؟
خلاصه رزومه:
1) دیپلم ریاضی فیزیک
2) فوق دیپلم دامپزشکی، معدل 16.75
3) لیسانس علوم آزمایشگاهی، معدل 18.39
4) فوق لیسانس بیولوژی سلولی و مولکولی، معدل 17.15
5) نمره پایان نامه 20 (محل اجرای پایان نامه: انستیتو پاستور ایران، مدت تقریبی: یک سال و نیم)
6) سه مقاله (ISI (Review چاپ شده در Elsevier
7) یک مقاله (ISI (Orginal چاپ شده در Springer
8) یک چپتر کتاب، چاپ و آنلاین شده در Intech
9) شرکت در دو کنگره بین المللی برگزار شده در ایران
*) تمامی مقالات و همچنین چپتر کتاب برای سال 2014 بوده و کاملاً مرتبط هستند.
**) یکی از مقالات (ISI (Review در BBA Reviews on Cancer با Impact Factor = 9.141 و مابقی در ژورنال های معتبر با IF بالا چاپ شده اند.
متأسفانه در حال حاضر مدرک زبانی برای ارائه ندارم، اما در برنامم گرفتن IELTS و GRE برای سپتامبر 2015 لحاظ شده.
دریافت فاند خوب از یک دانشگاه معتبر (ترجیحاً ایالات متحده) برام بسیار حائز اهمیته ... . خودم شخصاً به دانشگاه های UCLA California و UBC کانادا علاقه مندم.
خوشحال میشم دوستانی که در این زمینه (انتخاب دانشگاه، پذیرش، دریافت فاند، انتخاب سوپروایزر و همچنین طریقه ارتباط با اساتید) تجربیاتی دارند در اختیار من هم بگذارند.
پیشاپیش از همگی سپاسگزارم
میخواستم ببینم چقدر میتونم شانس پذیرش و دریافت یک فاند خوب برای تحصیل در مقطع دکترا (رشته های پایه پزشکی) از دانشگاه های آمریکا رو برای خودم متصور باشم؟
خلاصه رزومه:
1) دیپلم ریاضی فیزیک
2) فوق دیپلم دامپزشکی، معدل 16.75
3) لیسانس علوم آزمایشگاهی، معدل 18.39
4) فوق لیسانس بیولوژی سلولی و مولکولی، معدل 17.15
5) نمره پایان نامه 20 (محل اجرای پایان نامه: انستیتو پاستور ایران، مدت تقریبی: یک سال و نیم)
6) سه مقاله (ISI (Review چاپ شده در Elsevier
7) یک مقاله (ISI (Orginal چاپ شده در Springer
8) یک چپتر کتاب، چاپ و آنلاین شده در Intech
9) شرکت در دو کنگره بین المللی برگزار شده در ایران
*) تمامی مقالات و همچنین چپتر کتاب برای سال 2014 بوده و کاملاً مرتبط هستند.
**) یکی از مقالات (ISI (Review در BBA Reviews on Cancer با Impact Factor = 9.141 و مابقی در ژورنال های معتبر با IF بالا چاپ شده اند.
متأسفانه در حال حاضر مدرک زبانی برای ارائه ندارم، اما در برنامم گرفتن IELTS و GRE برای سپتامبر 2015 لحاظ شده.
دریافت فاند خوب از یک دانشگاه معتبر (ترجیحاً ایالات متحده) برام بسیار حائز اهمیته ... . خودم شخصاً به دانشگاه های UCLA California و UBC کانادا علاقه مندم.
خوشحال میشم دوستانی که در این زمینه (انتخاب دانشگاه، پذیرش، دریافت فاند، انتخاب سوپروایزر و همچنین طریقه ارتباط با اساتید) تجربیاتی دارند در اختیار من هم بگذارند.
پیشاپیش از همگی سپاسگزارم