15-09-2014, 07:28 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 15-09-2014, 07:28 PM توسط ahmadpashaei.)
(15-09-2014, 02:40 AM)'aghahamid' نوشته:سلام دوستان.من ترم 5 شهرسازی دانشگاه دولتی(بین المللی قزوین) میخونم.معدلم هم تا الان 17 هست ولی با تلاشی که دارم میکنم به نظرم تا آخر کارشناسی به 18 به بالا برسونم...از نظر زبان هم مشکلی ندارم.....میخواستم ببینم میتونم برای ارشد تو ایتالیا ادامه تحصیل بدم و فاند بگیرم.....ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...
سلام. بله با این شرایط و معدل از بهترین دانشگاه های ایتالیا هم پذیرش میشید و حداقل در ایتالیا بورس استانی دولت ایتالیا رو میتونید ببرید که در اینصورت هزینه زیادی لازم نخواهید داشت و تازه بورسیه های متنوعی هست که اگر نمره زبان انگلیسی خوبی داشته باشید میتونید اونارم ببرید و تازه پس اندازم بکنید.دانشگاه هایی مثل پلی تکنیک میلان و پلی تکنیک تورین،ساپینزا،بلونیا،پیزا،رم تور ورگارا از معروف ترین دانشگاه های ایتالیا هستن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم