22-06-2015, 08:42 PM
(22-06-2015, 02:40 PM)netpc30 نوشته: سلام
من تا حدود اواخر بهمن سال جاری مدرک فوق دیپلم در رشته کامپیوتر - نرم افزار میگیرم ، و بعد از اون قصد دارم تا برای ادامه تحصیل در رشته it در یکی از دانشگاه های ایتالیا اقدام کنم ، از اونجایی که اینجا رشته نرم افزار رو هیچ علاقه ای بهش نداشتم و البته بی هدفی و مشکلات زندگی و مالی نمره هام چیزی در حد افتضاحه ، اما اینجا سابقه 6 ساله کاری در زمینه تعمیرات کامپیوتر و پرینتر دارم حالا میخوام ببینم با این شرایط میتونم برای ادامه تصپحصیل در مقطع لیسانس در ایتالیا اقدام کنم ،
اگر بله که اول از کجا باید شروع کنم ، و چطوری دانشگاهم رو انتخاب کنم و آیا منبعی سراغ دارین که من بتونم اطلاعات آپدیت و مستند پیدا کنم یعنی از اول که اینجا کارم رو شروع میکنم تا روزی که وارد خاک ایتالیا میشم و هزینه های زندگی ، ساعت های کلاس ها راهنمایی پیدا کردن کار و تمام سوالاتی که ممکنه برام پیش بیاد
ممنون میشم اگر کمکم کنین
شما بهتره دوره ایتالیایی بگذرونی سپس اقدام کنید زیرا بیشتر دوره ها در لیسانس به ایتالیایی برگزار میشه. اکثر سوالات شما در فروم وجود داره میتونی بهش دقت کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public