(01-04-2015, 05:22 PM)'میثم' نوشته: با سلام
نظر شما در مورد اپلای کردن برای مقطع دکتری با فاتد 6 ماه قبل از اینکه آزمون آیلتس بدهم چیست؟
اپلای در کشور انگلستان منظور هست؟ با تشکر...نظرتون در مورد شرکت های اعزام دانشجو که مورد تایید وزارت علوم هستن چیست؟
عرض شود که این موسسات اعزام دانشجو به قول saaaaam عزیز وظایف پستچی رو با هزینه بالا انجام میدن و به نظر من صلاح نیست که به اونا مراجعه کنید. حتی موسسات رسمی ای که از طرف دانشگاه معرفی شده اند و در ایران و در کشورهای همسایه وجود دارند کاری جز جمع آوری مدارک شما و ارسال آنها برای دانشگاه مرتبط انجام نمی دهند.
پیش از این در پست قبلی خدمتون نظرمو عرض کردم و هنوز هم بر همان عقیده هستم. به نظر من ابتدا برای آزمون برنامه ریزی کنید و پس از کسب نمره مناسب اقدام کنید. در انگلستان حداکثر 6 هفته بعد تکمیل اپلیکشن ملزم هستند که به شما پاسخی بدهند (قوانین داخلی انگلستان). همچنان به نظرم بهتره که پس از آماده سازی مدارک به دنبال استاد باشید و حتماً راجع به بورسه ازشون بپرسید و این نکته هم اعلام کنید که از طرف کشور ما هیچ گونه بورسی فراهم نیست.
موفق باشید
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers