(01-05-2014, 09:55 AM)'nsvahid' نوشته: سلام دوستان خوب. من واسه دکترا عمران قصد دارم برای ایتالیا اقذام کنم اگه ممکنه راهنمایی کنید واسه کدوم دانشگاه شانس دارم . الیته من شدیدا دنبال بورس هستم.
لیسانس عمران از داشگاه محقق اردبیلی معدل17.44
فوق لیسانس عمران-راه و ترابری از امیرکبیر معدل 17.59
گواهی شاگرد اولی در دو مقطع. فعلا مدرک زبان ندارم. اما تا 2 ماه دیگه آیلتس 6 میتونم حساب باز کنم.
مقله داخلی دارم و یک سابمیت شده isi با ضریب فاکتور زیر 1.
10سال سابقه کار مرتبط همراه با ریکامندیشن خوب.لطفا راهنمایی کنید واسه پذیرش با بورس با شرایط من کجا امکان پذیره. واسه بقیه آیا شانسی هست یا نه؟
سلام دوست من؛ به فروم خوش اومدین.
دوست بزرگوارم؛ شما حتما با شرایط رزومه ای خوبتون شانستون رو برای دانشگاههای خوب ایتالیا امتحان کنید.
پلی تکنیک میلان میتونه اولین گزینه باشه برای شما، ظاهرا اپلایش برای ترم آینده هم باز شده، شما میتونید اطلاعات دقیقتر رو از سایت دانشگاه دریافت کنید، برای این دانشگاه موقع اپلای کردن نیازی به پرداخت اپلیکیشن فی نیست، منتها بعد از اومدن اکسپتتون شما باید حدود 180 یورو پرداخت کنید، در نتیجه چون از همون اول شما نباید فی بپردازیدف پس شانستون رو امتحان کنید، در مورد گرنت های مختلف برای دکترا میتونید این لینک رو ببینید.
پلی تکنیک تورین هم از دانشگاههای عالی ایتالیاست که رنکینگ 41 رو تو Civil & Structural داره، اطلاعات لازم برای این دانشگاه رو هم بهتره از وب سایت دانشگاه و لینک مربوط به موقعیت های PhD جویا بشید، بنده از فاند های این دانشگاه برای دکترا اطلاعی ندارم، منتها این لینک میتونه کمکتون کنه.
دانشگاه بلونیا هم از گزینه های خوب هست، با قدمت و پیشینه ای بسیار خوب که PhD Programmes دانشگاه رو میتونید از این لینک دنبال کنید. (میتونید Faculty ها و فارغ التحصیلهای دانشگاه رو از اینجا چک کنید)
همینطور دانشگاه ساپینزا، که این دانشگاه هم از دانشگاههای مطرح و خوب ایتالیاست و ظاهرا فاند 19500 یورویی هم برای دانشجویان دوره دکترا داره، پروگرم های دکترای این دانشگاه رو میتونید تو این لینک دنبال کنید.دوست بزرگوارم؛ شما حتما با شرایط رزومه ای خوبتون شانستون رو برای دانشگاههای خوب ایتالیا امتحان کنید.
پلی تکنیک میلان میتونه اولین گزینه باشه برای شما، ظاهرا اپلایش برای ترم آینده هم باز شده، شما میتونید اطلاعات دقیقتر رو از سایت دانشگاه دریافت کنید، برای این دانشگاه موقع اپلای کردن نیازی به پرداخت اپلیکیشن فی نیست، منتها بعد از اومدن اکسپتتون شما باید حدود 180 یورو پرداخت کنید، در نتیجه چون از همون اول شما نباید فی بپردازیدف پس شانستون رو امتحان کنید، در مورد گرنت های مختلف برای دکترا میتونید این لینک رو ببینید.
پلی تکنیک تورین هم از دانشگاههای عالی ایتالیاست که رنکینگ 41 رو تو Civil & Structural داره، اطلاعات لازم برای این دانشگاه رو هم بهتره از وب سایت دانشگاه و لینک مربوط به موقعیت های PhD جویا بشید، بنده از فاند های این دانشگاه برای دکترا اطلاعی ندارم، منتها این لینک میتونه کمکتون کنه.
دانشگاه بلونیا هم از گزینه های خوب هست، با قدمت و پیشینه ای بسیار خوب که PhD Programmes دانشگاه رو میتونید از این لینک دنبال کنید. (میتونید Faculty ها و فارغ التحصیلهای دانشگاه رو از اینجا چک کنید)
دوست من؛ همونطور که عرض کردم، شرایط رزومه ای شما به گونه ای هست که شانس شما رو برای دریافت پذیرش و فاند افزایش میده، البته باز هم بهتره نظر سایر دوستان رو هم جویا بشید.
دانشگاههایی هم که عرض کردم از جمله دانشگاههای تاپ ایتالیان، شما بهتره با بررسی دپارتمان مورد نظر خودتون و همینطور ارتباط گرفتن با کوردیناتور رشتتون، از داشتن یا نداشتن اپلیکیشن فی در هر کدوم از این دانشگاهها مطلع بشید، و بعد از اون با توجه به تصمیم شخصی خودتون برای اپلای کردنشون تصمیم بگیرید. کلیه ی این دانشگاهها گرنتهایی رو برای دانشجویان اینترنشنالشون در نظر گرفتند که حتما با چک کردن سایت دانشگاهها و لینک شدن با کوردیناتور میتونید از اونها مطلع بشید.
موفق باشید.
Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam