10-08-2015, 03:55 PM
(08-08-2015, 09:22 PM)shafizade نوشته: با عرض سلام و احترام
نمی دانم با چه زبانی تشکر کنم که اینگونه دلسوزانه به سوالات ما پاسخ می دهید.
اینجانب مونث ،متاهل ،دارای فرزند و 40 ساله هستم .اکنون در حال نوشتن پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد در رشته ی معماری هستم.تصمیم دارم برای مقطع دکترا ایتالیا را انتخاب کنم.با توجه به سنم آیا بورسیه به من تعلق خواهد گرفت.معدل لیسانس 16.71ومعدل فوق لیسانس بدون پایان نامه 16.94.موضوع پایان نامه ام به گونه ای است که می توان مقالهISI از آن استخراج کرد.(از 5تا 8 سالگی ساکن ایتالیا بوده ام.البته زبان فراموش کرده ام.اما اکنون در حال مطالعه زبان ایتالیایی هستم.)
(10-08-2015, 09:33 AM)Shihan نوشته: جناب شفیع زاده، شما برای گرفتن بورس و پذیرش با دانستن زبان ایتالیایی میشه شانس متصور شد هم معدل دو مقطع شما مناسبه، ضمن اینکه تنها من محدودیتی موردی در خصوص سن در ایتالیا برای دوره دکتری ندیدم ، اما ممکنه سفارت به این موضوع حساس باشه. در کل بهتره با تماس یه همچین موردی رو بپرسید.
ببخشید دوست عزیز،Shihan، در تکمیل صحبت شما عرض میکنم،در حالت کلی همانطور که شما فرمودید محدودیت سنی برای بورس استانی وجود ندارد، اما این مورد هم مثل بسیار از مسایل دیگه ممکنه در بعضی از دانشگاهها اعمال سلیقه شده باشه از طرف دانشگاه.
اینکه کدوم دانشگاه بود رو دقیق یادم نیست(شاید لاکوییلا یا پاویا) در مورد هزینه خوابگاه که جزو مواردی هست که این بورس متقبل میشه، گفته بود که حداکثر سن 32 سال هست.
پس جهت کسب اطمینان کامل باید با بخش بورس دانشگاه مورد نظر تماس گرفت، همانطور که فرمودید.
!In bocca chiusa non entrano mosche