04-09-2016, 11:38 PM
سلام،
دانشگاه های کانادا و اروپا را پیشنهاد میدهم، در ارتباط با ایالات متحده بحث ویزا برای موارد مورد ارتباط با نفت و شیمی در گرایش های خاص خوب نیست.
معدل شما معمولی و رزومه پژوهشی شما بسیار خوب است. حتما با اساتید مکاتبه کنید و درصورت تایید اساتید اقدام به Apply کنید.
معدل کارشناسی و ارشد شما بالاست، حتما با توجه به معدل به کانادا فکر کنید و مکاتبات را شروع کنید، با نمره ی بالای زبان می توانید پذیرش و کمک هزینه دریافت کنید، اساتید کانادایی به معدل بسیار اهمیت می دهند.
با احترام
(22-07-2016, 04:06 PM)alimohammad نوشته: سلام دوستان
بنده لیسانس پلیمر از دانشگاه آزاد با معدل 14.13
ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر با معدل 16 بودم (پلیمر)
7 مقاله ISI چاپ شده دارم که توی 6 تا اسم اول هستم
مدرک زبان هنوز اقدام نکردم
از کجا و کدوم دانشگاه ها میتونم پذیریش (فاند) بگیرم
با تشکر
دانشگاه های کانادا و اروپا را پیشنهاد میدهم، در ارتباط با ایالات متحده بحث ویزا برای موارد مورد ارتباط با نفت و شیمی در گرایش های خاص خوب نیست.
معدل شما معمولی و رزومه پژوهشی شما بسیار خوب است. حتما با اساتید مکاتبه کنید و درصورت تایید اساتید اقدام به Apply کنید.
(15-08-2016, 12:25 PM)حامد292 نوشته: سلام
معدل کارشناسی شیمی 18.40 از دانشگاه شهید بهشتی و معدل ارشد شیمی 18.60 از دانشگاه شهید بهشتی، منتظر دادن آزمون های زبانم و مقالمم در حال چاپ، چه دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید؟
معدل کارشناسی و ارشد شما بالاست، حتما با توجه به معدل به کانادا فکر کنید و مکاتبات را شروع کنید، با نمره ی بالای زبان می توانید پذیرش و کمک هزینه دریافت کنید، اساتید کانادایی به معدل بسیار اهمیت می دهند.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید