26-09-2013, 02:04 AM
(25-09-2013, 06:33 PM)'Charming' نوشته: ممنون دوست عزیزWhat if I do not have a co-signer? What if my co-signer is a non-US citizen? Or, how can I find a co-signer?Unfortunately a co-signer is required for all international student loan programs. The co-signer must be a US citizen or US permanent resident, with good credit, who has lived in the US for the past two years. Non-US citizens or non-US permanent residents cannot act as a cosigner. Although we are not able to assist with finding a co-signer, it is common to ask close friends or family members.تنها مشکل این وام ها هم داشتن creditworthy cosigner هستش متاسفانه که خیلی ها اعم از من ندارن و نخواهند داشت
نمیدونم چرا این مراکز فکری به حال افرادی که میان امریکا و اشنا و فامیل ندارن نمیکنن
دانشجوی international که ضامن امریکایی داشته باشه که دیگه international نیست
چنان میگن INTERNATIONAL LOANS که ندیده ادم میگه پس چیه...
دوستان میدونن چرا اینا ضامن این جوری میخوان؟ خوب یکی پدر و مادرش ضامن بشه نمیشه؟ چیزی مثل BANK STATEMENT خودمون!
بااحترام
به نظر من خیلی منطقیه که این قوانین وجود داشته باشه. کسی که دانشجوی بینالمللی هست و وام میگیره اگر وام رو بعد از تحصیلش پس نده و به کشور خودش برگرده، چی؟ فرضا اگر پدر و مادر شما در ایران ضامن شما باشند و شما بعد از تحصیلت به ایران برگردی، موسسه امریکایی چطور میخواهد وام رو از پدر و مادر شما پس بگیره؟ به این خاطر هست که این قوانین وجود داره.
به هر حال، این قوانین رو ما وضع نکردیم و بحث کردنش در اینجا فایدهای نداره و چیزی رو عوض نخواهد کرد.
به هر حال، این قوانین رو ما وضع نکردیم و بحث کردنش در اینجا فایدهای نداره و چیزی رو عوض نخواهد کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.