01-06-2014, 01:04 AM
اگه امتحان آلفا رشته پزشکی عمومی رو قبول بشم در دانشگاه بلونیا واسه چه بورس هایی میتونم اقدام کنم؟؟؟
[align=right]در طول درس رشته پزشکی اگه معدل بالا باشه چطور میشه برای بورس؟آیا بورس بهتری میدن؟؟
[align=right]در دوران انترنی در بیمارستان های اونجا بهمون حقوق هم میدن یا نه؟؟
[align=right]آیا بورس های پزشکی مثل مهندسی هست یا فرق داره؟؟
[align=right]بورسهای پزشکی بهتره یا مهندسی؟
[align=right]برای پزشکی کدوم دانشگاه ایتالیا بهتره؟؟
[align=right]بین پزشکی و دندون کدوم بهتره؟؟/
[align=right]به زبان انگلیسی بخونم یا ایتالیایی؟
[align=right]آخه یکی میگه ایتالیایی چون زبان کشورش هست و امکانات بهتری میده و یکی میگه انگلیسی چون زبان بین المللی هست.کلا قاطی و هنگ کردم.
[align=right]من اول تیر میرم تهران و کتابهای آلفا تست رشته پزشکی رو که به زبان ایتالیایی هست رو میخرم و شروع میکنم به خوندن کنار دوره کردن زبان ایتالیایی.چون زبان بلدم
[align=right]چیکار کنم برای زبانم که خیلی عالی تر یاد بگیرم که مشکلی برای امتحان آلفا نداشته باشم و برای رشته پزشکی موفق باشم؟؟؟
[align=right]میخوام تا اونجایی که میتونم اینجا درسم رو ادامه بدم و انصراف میدم و اینکه بعدش میرم با دانشگاه پیام نور صحبت میکنم که بعدها که درسم تو ایتالیا تمام شد بیام ادامه بدم یا اینکه اونایی که خوندم رو دوباره تطبیق بزنم و ادامه بدم تا لیسانس مهندسی رو هم بگیرم.
[align=right]من سنم تا چند ماه دیگه 25 سال میشه و مجرد هستم و رشته پزشکی رو خیلی دوست دارم.رشته دیپلم و پیش دانشگاهیم تجربی بوده و الانم ترم 5 رشته مهندسی مکانیک(گرایش حرارت و سیالات)دانشگاه پیام نور هستم با معدل کل بالای 16
[align=right]نظر شما چیه؟؟
[align=right]فقط بدونین بینهایت رشته پزشکی رو دوست دارم.البته دندون پزشکی هم خیلی دوست دارم.
[align=right]خواهشمندم از مدیران و کابران عزیز سایت که کامل جوابم بدید و راهنمایی کامل کنید
[align=right]با تشکر فراوان