02-06-2014, 08:36 AM
(02-06-2014, 01:26 AM)'Domenikan' نوشته: نظر شما چیه؟؟من در دانشگاه انگلیسی بخونم یا ایتالیایی؟؟
واقعا تو دوراهی قرار گرفتم.کمکم کنید
کدوم دانشگاه خیلی عالیه؟؟
من خیلی علاقه دارم.آیا ارزش داره من همچین کاری انجام بدم؟؟
چون از 5 تیر شروع میکنم به خوندن برای آلفا تست و مرور و خوندن کامل سه کتاب اسپرسو و qui و خواندن کامل لغات کتاب visual dictionary 5 languag که 5 زبانه هست و زبان انگلیسی و ایتالیایی هم کامل داره.
منابع دیگه ای سراغ دارین برای ایتالیایی؟؟
متشکرم
تعداد دانشگاههای که رشته های mbbs رو به انگلیسی در ایتالیا ارائه میدن چون از سال 2012 شروع بکار کردن خیلی محدوده!!! به نظرم بهترین شرایط همون گرفتن مدرک زبان ایتالیایی هست که هم برای دانشگاههای متعدد دستت بازخواهد بود هم برای اینده کاری در ایتالیا. ارزش کار به کشوری و اینده بستگی داره. شما با خوندن ایتالیایی تنها خودت رو محدود به ایتالیا میکنی!!
در خصوص اون کتاب اطلاعی ندارم. اما شما عرض کردم با مراجعه به مدرسه ایتالیایی سفارت بهترین شانس رو خواهی داشت.
در خصوص اون کتاب اطلاعی ندارم. اما شما عرض کردم با مراجعه به مدرسه ایتالیایی سفارت بهترین شانس رو خواهی داشت.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public