(27-07-2015, 03:28 PM)TMNT1 نوشته: سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون
پس با این شرایط یعنی فقط دیپلم و پیش دانشگاهیم برای اثبات این هست من در دبیرستان تحصیل کردم و موارد اصلی در پذیرش من نمره زبان و امتحان ورودی است
به نظر شما احتمال پذیرش من با این شرایط در دانشگاه های بین چه رتبه ایی بالاتر هست ; برای مثال من دانشگاه های university of brescia و university of bari و university of messina رو در نظر دارم با رتبه جهانی بین 600 تا 700 آیا این ها درست هستن اقدام کنم یا دنبال دانشگاه های با رنکینگ بالاتر برم ( با فرض بر این که نمره زبان ایتالیایی و آلفا تست در حد خوب تا خیلی خوب باشه )
و یه سوال مهم : فرمی که من از طرف سفارت می دن و می گن علاقه مند تحصبل چه رشته ای در کدوم دانشگاه هستی ، فقط اجازه انتخاب یک رشته دارم یا می تونم چند تا انتخاب رشته در چند دانشگاه مختلف رو داشته باشم
و به جز سفارت شما جایی رو سراغ ندارید که کتاب آلفا تست پزشکی رو بشه خرید اگه اینترنتی باشه که خیلی بهتر می شه چون من تو شهرستان زندگی می کنم و سفارت فقط امکان خرید حضوری فکر کنم داره
ممنون می شم بازم راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز، من در مورد جواب سوالاتون نمیخوام چیزی بگم چون دوستان دیگه، با تجربه ی بیشتر، خیلی بهتر میتونن پاسختون رو بدن،
فقط یه توصیه ی دوستانه، الان با آلفا تست و مسایل دیگه، وقت و فکر خودتون رو مشغول نکنید، برای اونا و حتی انتخاب رشته و دانشگاه هنوز خیلی وقت دارید، چیزی که الان در مضیقه ی زمانی قرار داره آزمون استرنی هست، به یاد داشته باشید که در حدود 4 ماه دیگه بیشتر نمونده، و اگه از خان استرنی عبور نکنید، شانستون خیلی خیلی پایین میاد، ضمن اینکه وقتی تو استرنی قبول بشید خود مدرسه به همه سوالهای شما در زمینه انتخاب بهترین دانشگاه برای شرایط شما پاسخ میده( البته باید یه 50 یورو اضافه بر هزینه ی استرنی بپردازید برای اونیتالیا) (راستی استرنی امسال مستقیما توسط دانشگاه سینا برگزار میشه و خیلی خیلی سختتر از سالهای پیش)
با امید موفقیت شما.
!In bocca chiusa non entrano mosche