10-12-2015, 09:31 AM
(10-12-2015, 04:27 AM)مهمان نوشته: سلام من میخوام واسه رشته پزشکی یا داروسازی اقدام کنم معدل دیپلمم 17 هست معدل آیلس زبانمم 7 بنظرشما شانس قبولی دارم
شانس شما بستگی به قبولی در ازمون IMAT داره. اخیراً این مورد در خصوص دانشگاههای پاویا و میلان بوده که به زبان انگلیسی ارائه میشده، اما شما باید دقت کنید الزاماً تنها مدرک زبان داشتن و رفتن برای ایتالیا راحت نیست!! درمقطع لیسانس باید در ازمون پزشکی IMAT که توسط سفارت ایتالیا و وزارت علوم و اموزش عالی این کشور در نقاط مختلف دنیا اجرا میشه شرکت کنند. ظاهراً دبی یکی از مراکز برای این ازمون انتخاب شده است و زمانش هم هر سال بین ( مارچ تا اپریل هر سال) برگزار میشه. پس از قبولی در این ازمون که به زبان انگلیسی است و قبولی اجازه درخواست روادید دانشجویی و تحصیل در پزشکی به انگلیسی در ایتالیا فراهم خواهد بود. البته از نمونه سوالات و منابعی که ازمون استخراج میشه به ریاضیات، شیمی ، فیزیک و هوش و اطلاعات عمومی اشاره کرد که شامل 60 سوال 5 گزینه ای می باشد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public