(27-02-2016, 05:23 PM)Torkan نوشته: متاسفانه یک عادت بد ایرانی ها این هست که میخوان در هر مورد نظر بدن و جالب اینکه نظر خودشون رو تعمیم بدن و تحمیل کنن. البته من مخالف نظر دادن نیستم و بارها هم دوستان دیدن که دعوت میکنم نظر خودشون رو بدن ولی در مواردی مثل این تاپیک بهتره جانب احتیاط رعایت بشه.
الان من مثلا بیام بگم ایرانیهایی که دنبال ازدواج با دخترهای غیر ایرانی هستن در واقع دنبال شهروند شدن هستن چه حسی به دوستان دست میده؟! البته این مساله شاید برای اونایی که ازدواج با خارجی رو بدون برنامه بهش میرسن صادق نباشه!
بااحترام،
ترکان
کاملا موافقم باهاتون..به همین خاطر سعی کردم بگم که ممکنه برای هر کسی متفاوت رخ بده و حرفام فقط به اشتراک گذاشتن تجربه ی شخصی بوده... من خودم به شخصه به دیگرانی که میخان بیان میتونم پیشنهاد کنم به این مساله با جدیت مثال زدنی نگاه نکنند و تمرکزشونو رو اصل داستانشون که همون درسه بزارن..این چیزا اتفاقا باید تو همون بی خیالی و بداهه رخ بده(روابط اجتماعی در دنیای غرب تا حدود زیادی برای دختر های غربی جنبه ی سرگرمی داره تا اون چیزی که ما تو فکرشیم به عنوان یه مساله ی جدی) اینکه طرف بخواد فکر کنه چه فلوچارتی رو پیش ببره تا بتونه با یه دختر فرنگی رابطه ی عاطفی منجر به ازدواج بتونه ایجاد کنه یه فشار شدیدی رو رو خود طرف ایجاد میکنه که من یه کار نیمه کاره دارم برای انجام دادن و تا انجامش ندم، موفق نشدم...