26-02-2017, 10:12 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 26-02-2017, 11:11 AM توسط automotive.)
(26-02-2017, 06:37 AM)MiladAzad نوشته: باسلام خدمت شماسلام بر شما
ببنید اگر خانم آمریکایی من بیاد باهم بریم ترکیه ازدواج کنیم
و مدارک به سفارت ترکیه بدیم چقدر طول می کشه تایید بشه؟؟؟؟
لطفا اگر امکان داره جواب بدید لینک ندید
به صورت واضع جواب بدید
باتشکر...
هموطن عزیز، هیچکس منابع رسمی را ترجمه نمیکند، حداقل انتظاری که از یک فرد برای ازدواج وجود دارد توانایی این فرد به صحبت و درک متون زبان آن کشور است.
قطعا در سفارت نیز برای افسر جای سوال وجود دارد که با توجه به تسلط کم شما به زبان انگلیسی چگونه بحث ازدواج مطرح شده است.
اگر زبان انگلیسی شما به حدی ضعیف است که متون به این سلیسی را نمیتوانید ترجمه کنید، مشکلات زیادی در انتظار شما خواهد بود.
ده ها برگه و فرم را باید امضا کنید، باید با افسر مصاحبه کنید، شما چگونه میتوانید سندی را امضا کنید که حتی متن آن را نمیتوانید بخوانید؟
این کار بسیار خطرناک است و احتمال سو استفاده بیش از آن است که شما تصور میکنید.
اگر واقعا زبان انگلیسی شما ضعیف است حتما از یک وکیل استفاده کنید، هرچند بزرگترین سوالی که من از شما میپرسم این است که چگونه این فرد عاشق شما شده در حالی که حتی زبان انگلیسی شما در حدی مکفی نیست؟
اطلاع ندارم که شما چقدر با زندگی یک آمریکایی و مخصوصا زندگی دختران این کشور آشنا هستید، فقط بدانید که عاشق شدن یک فرد آمریکایی از طریق اینترنت بی معناترین موضوعی است که وجود دارد.
چند نمونه دختر آمریکایی به شما نشان بدهم که این کار تفریح آنها است؟ معروف ترینش موضوع یک پسر عرب تبار ثروتمند و یک دختر آمریکایی است که تمام مردم دنیا را شاد کردهاند.
با سبک و احوالی که من از زندگی دختران آمریکایی میشناسم به جد اعلام میکنم که این موضوع شوخی بیش نیست.
باز هم تاکید میکنم که امضا کردن مدارکی که حتی نمیتواندی آنها را مطالعه کنید عواقب جبران ناپذیری در پی دارد.
این راه بود و تکرار آن موضوعی را حل نمیکند، اگر اصرار به ادامه راه دارید حداقل وکیل بگیرید تا مشکلات حقیقی و حقوقی برای شما پیش نیاید.
باز هم تکرار میکنم که این فرم اولین فرمی نیست که یک نفر برای شما ترجمه کند، بلکه دهها فرم و مصاحبه در پیش است.
مشکلات حقوقی بین المللی و در کشوری به غیر از وطن شما به سختی قابل حل و فصل هستند. در حال حاضر صد ها ایرانی در زندان های ترکیه، عراق و ... بازداشت هستند و هیچ فردی به کمک آن ها نمیرود. هیچ کس. در خارج از کشور هیچ چیز توجیه پذیر و بهانه پذیر نیست و خبری از رفعت اسلامی و دلسوزی یک هموطن نیست، فقط قانون محض است و به هیچ کس هم رحم نمیکند.
لطفا در تصمیم خود تجدید نظر کنید.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید