(26-02-2017, 10:22 PM)aminc نوشته: سلام داداش مایک و دوستای عزیزم بخصوص ترکان عزیز
من امروز با دختره صحبت کردم
دختره میگه به خاطر شما از امریکا میام ترکیه
حالا چیکار کنم
موندم
استرس دارم!!!
به نظر شما چیکار کنم قبول کنم
چه مشکلاتی ممکنه در پیش رو داشته باشم ؟
ببخشید ممکنه ناراحت بشید از حرفم
ولی من همین لحن صحبت شما رو میبینم نظرم اینه که بی خیال شید
چون عملن علاقه ای وجود نداره ..... دختره؟
اصلا برام سوال پیش میاد که شما چطور با هم آشنا شدید؟
نقاط مشترک شما چیه که باعث علاقه بین شما شده
کار شما چیه؟ کار اون چیه؟
چطوری اظهار علاقه کردید به هم؟.....واقعا من موندم چرا به این راحتی اعتماد میکنید
بابا آدم با هموطن خودش، هم فرهنگ خودش ازدواج میکنه
نمیتونه تضمین کنه این آدم بعدا عوض نشه....بعد جالبه شما هیچی نمیدونید و میخواید ازدواج کنید
همون جور که اینجا جوون بیکار پیدا میشه...اونجا هم پیدا میشه....من با افراد کانادایی و آمریکایی و .... چت کردم
به عنوان conversation exchange? نود درصد مسخره بازیه....و به این نتیجه رسیدم که اصلا این سایت conversation exchange خیلی چرند هست
همین هندی های خودمون .....چون به خاطر تلاش جهت ایجاد سایت بین المللی کمی پروفایل فیسبوک و .... بنده شناخته شده است
واقعا نمیدونید چقدر چرندیات تو inbox بنده پره .... بعضی ها آنچنان سوزناک اظهار علاقه کردن و از رابطه پایدار حرف زدن که آدم میخواد بشینه گریه کنه واسشون
بنده دخترم....بعد چند روز پیش یه دختر آمریکایی با لباس سربازی برام عکس فرستاده....میگه من 28 سالمه ...هنوز مجردم ...از یمن خسته شدم....میخوام بیام ایران....بیست میلیون دلار ما شیش نفر پیدا کردیم...3.2 میلیون دلارش واسه منه....میخوام این پولو از طریق سازمان فلان برات بفرستم....30 درصدش واسه تو....بهت اعتماد دارم
تازه طرف 18 تا فرند مشترک با بنده داشت که مرتبط با رشته ی سنجش از دور بودن
من فقط بهش گفتم به MAKE UP ات نمیخوره وسط جنگ باشی
شما.
شما مطمئنید دختره جهت سرگرمی سرکارتون نذ
اشته؟ مسخره تون نکرده؟ دستتون نینداخته و غیره
.... واقعا نمی ارزه آدم با زندگی خودش بازی کنه....ازدواج شوخی بردار نیست
بنده دوستم با ایرانی شهروند آمریکا متولد ونکوور ازدواج کرد
ولی اون آقا اومد ایران....اونا حضوری با هم آشنا شدن....خانواده هاشون با هم آشنا شدن...بعد ازدواج کردن
آخه این کارا یعنی چی؟
من خودم یه دختر ایرانی، حالا اسمش رو غیرت، تعصب، حماقت یا .... بذارید
حاضر نیستم حتی با یه آقای ایرانی از طریق اینترنت آشنا بشم
بعد شما فکرش رو بکن....بالاخره یک پسر ایرانی هستی....و از ابتدای تولد یه مسائلی برات نهادینه شده
حاضری با یه خانم آمریکایی که خیلی ساده و سهل از طریق اینترنت ارتباط برقرار میکنه ازدواج کنی؟
از کجا معلوم که این نوع ارتباطات رو بعد ازدواج هم ادامه نده؟
میتونی فقط به خاطر گرین کارت تحمل کنی؟
ویرایش توسط مدیریت فروم تلطیف الفاظ